Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darica dan selamlar
Arkadaşlar hafta sonu herzaman ki gibi oltalarımı alıp kıyıya yerleştim yanlız busefer akşam saat 22,30 cıvarıydı en ufak bir vuruş alamdım saat 23,30 a kadar bu satte dotum Hakan geldi onun da içi sıkılmış o satte takımı taklavatı alıp kıyıya inmiş neyse baktık hayır yok meradan yer değiştirdik tekrar kurulduk istavrit var yemli takımla güzel boy istavrit başladı sonra bir takımı işkineye attım bu ara istavritler deli gibi saldırmaya devam ediyor yem yetiştiremiyoruz balık ayıklaıyoruz Hakan nın sesi bir anda kendime getirdi abiiii işkine takımı baktım şamdıra batmış hızla gidiyor aldım ama anlaşılmaz bir şekilde takımı kopardı halbuki hiçbir yere takılmadı buna benzer üç takım daha kopardık anlayamadık ama orta boy bir işkine aldım akşam karanlığında benim telefon iyi resim çekemedi sabah gün ağarınca fotoladım herkese selamlar .

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ahmet abi kaçan balığın lüfer olma ihtimali olabilir,yada levrek denk gelerek misinayı yüzgeç altı yapıp kaçabilir.
bereketli olsun abi istavritler güzel yağlanmışlar,artık peşlerinden gidilir hale gelmişler.afiyet olsun Alkis
Bul
Guzel bir av olmus AHMET abi tebrikler daha iyilerineAlkis
Bul
Tebrikler. Kacan baliklara ragmen yinede güzel bir av olmus. paylasim icin tesekkürler.Alkis
Bul
Güzel av olmuş Ahmet abi, eşkinalar kaçmasaymış daha da güzel olacakmış. Bir daha ki sefere inşallah. AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
ahmet abi arkadaşınızla birlikte güzel bir gece geçirmişsiniz,kaçan balıkları merak edip üzülmemek elde değil,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
kacan balik kismet degilmis Ahmet..bir dahakine rastgelir insallahAffet
tuttuklarin da yeter ..afiyet olsunSeerf
eskina cok guzelmis..Alkis
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Gecenin heyecanı yeter AhmetAlkisbereketli olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
AlkisAlkisVay hacı ahmet vay, hiç sesinde çıkmıyo haaa. bereketli olsun abi. ben sana diyorum 0.40 kullan takımını bi sorun olmaz. ince takımla çalışıyosun eşkinaya. kaçana üzülmek yok kalana sevinmek lazım. afiyet bal şeker olsun. ama habersiz gittiğin içindir o kaçan balıklarda benim nasibimdir belkide kim bilir...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
OZGUR__C yazdı:AlkisAlkisVay hacı ahmet vay, hiç sesinde çıkmıyo haaa. bereketli olsun abi. ben sana diyorum 0.40 kullan takımını bi sorun olmaz. ince takımla çalışıyosun eşkinaya. kaçana üzülmek yok kalana sevinmek lazım. afiyet bal şeker olsun. ama habersiz gittiğin içindir o kaçan balıklarda benim nasibimdir belkide kim bilir...Siyirdim

Ya hacı hani sen arayacaktın sabahlıyacaktık tekne ilen senden ses çıkmayınca bende saat 22 30 da indim kıyıya ama kaçanlar yanımda olsan kafayı yetirtecek cinstendi kısmet artık ne yapalım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,551 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 6,692 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  Darica dan selamlar darıcalı 24 3,270 31-10-2011, 23:59
Son Yorum: bucalıfikret
  hafta sonu darıca raporu darıcalı 27 4,414 13-08-2008, 16:10
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü: