Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lineaeffe hk.
Sevgili üstadlarım okuma makine hala tedarikçide yok acaba lineaeffe makinalar boğaz da at çek için uygunmudur?sıkıntı çıkartırmı ?
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:Sevgili üstadlarım okuma makine hala tedarikçide yok acaba lineaeffe makinalar boğaz da at çek için uygunmudur?sıkıntı çıkartırmı ?

oğuzcan söyle malzemecine getirtsin bukadar basit yok getiremiyorsa başkasına git bildiğinden şaşma Alkis
Bul
Makineler konusunu biraz forumda arasanız herşey mevcut.
Sazanları özledim...
Bul
istanbulda tek malzemeci yokya oğuzcum elindekileri satmak adına getirtmiyordur. sen okumadan şaşmaWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:istanbulda tek malzemeci yokya oğuzcum elindekileri satmak adına getirtmiyordur. sen okumadan şaşmaWink

Okumadan şaşmıyordum ama bugün görüşme yaptığım sitemizinde sponsoru olan hazır oltada ki arkadaş okuma için 1-2 sezon anca dayanır dedi biraz soğuttu beni okumadan açıkçası
oguzcanagca yazdı:Okumadan şaşmıyordum ama bugün görüşme yaptığım sitemizinde sponsoru olan hazır oltada ki arkadaş okuma için 1-2 sezon anca dayanır dedi biraz soğuttu beni okumadan açıkçası
Kullanan arkadaşların sözüne bak Oğuzcan,satıcının değilRolleyes
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Kullanan arkadaşların sözüne bak Oğuzcan,satıcının değilRolleyes

Doğru söylüyorsun abi haklısın benim 10 tl lik makinam 7 senedir bende ve bana çok çinekop yedirdiğine göre koskoca okuma herhalde bayağı gider tabiki doğru kullanımla...
lineaeffenin makinaları berbet ötesi okumalara bakın ayrıca uygun yollu shimanolarda olabilir.
Bul
Linaaeffe kamışta iyi biliyorum makina yoruma açık...
Bul
Teşekkürler sağolun.takımı topladım
MAKİNE:OKUMA AVENGER AV 65B
KAMIŞ :LINEAFFE 4.20 250 GR (DELUXE)AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi