17-08-2012, 20:07
Sevgili üstadlarım okuma makine hala tedarikçide yok acaba lineaeffe makinalar boğaz da at çek için uygunmudur?sıkıntı çıkartırmı ?
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
lineaeffe hk.
|
17-08-2012, 20:07
Sevgili üstadlarım okuma makine hala tedarikçide yok acaba lineaeffe makinalar boğaz da at çek için uygunmudur?sıkıntı çıkartırmı ?
17-08-2012, 20:31
oguzcanagca yazdı:Sevgili üstadlarım okuma makine hala tedarikçide yok acaba lineaeffe makinalar boğaz da at çek için uygunmudur?sıkıntı çıkartırmı ? oğuzcan söyle malzemecine getirtsin bukadar basit yok getiremiyorsa başkasına git bildiğinden şaşma ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
18-08-2012, 02:03
istanbulda tek malzemeci yokya oğuzcum elindekileri satmak adına getirtmiyordur. sen okumadan şaşma
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
18-08-2012, 03:39
araphüso26 yazdı:istanbulda tek malzemeci yokya oğuzcum elindekileri satmak adına getirtmiyordur. sen okumadan şaşma Okumadan şaşmıyordum ama bugün görüşme yaptığım sitemizinde sponsoru olan hazır oltada ki arkadaş okuma için 1-2 sezon anca dayanır dedi biraz soğuttu beni okumadan açıkçası
18-08-2012, 04:28
oguzcanagca yazdı:Okumadan şaşmıyordum ama bugün görüşme yaptığım sitemizinde sponsoru olan hazır oltada ki arkadaş okuma için 1-2 sezon anca dayanır dedi biraz soğuttu beni okumadan açıkçasıKullanan arkadaşların sözüne bak Oğuzcan,satıcının değil ![]()
Bornova - izmir
18-08-2012, 04:40
orhanekmekci yazdı:Kullanan arkadaşların sözüne bak Oğuzcan,satıcının değil Doğru söylüyorsun abi haklısın benim 10 tl lik makinam 7 senedir bende ve bana çok çinekop yedirdiğine göre koskoca okuma herhalde bayağı gider tabiki doğru kullanımla...
19-08-2012, 14:03
lineaeffenin makinaları berbet ötesi okumalara bakın ayrıca uygun yollu shimanolarda olabilir.
19-08-2012, 15:37
Linaaeffe kamışta iyi biliyorum makina yoruma açık...
20-08-2012, 03:43
Teşekkürler sağolun.takımı topladım
MAKİNE:OKUMA AVENGER AV 65B KAMIŞ :LINEAFFE 4.20 250 GR (DELUXE) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|