Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kayalik Alanda Cupra Avi
Merhaba arkadaslar size bu satirlari Tunus'dan yaziyorum. Burda bos zamanim oldukca baliga cikiyorum fakat uc seferdir elim bos donuyorum ve ayrica avlandigim koy kayalik oldugundan devamli takimlari mahvediyorum. sizden ricam kayalik alanda nasil cupra avlanabilecegine dair tecrublerinizi paylasmanizdir, son olarak genellikle burda cupra cikiyor, ayrica samandira sahte yem yontemini denedim fakat bir sonuc alamadim....

Selamlar...
Bul
zangoc yazdı:Merhaba arkadaslar size bu satirlari tunustan yaziyorum. Burda bos zamanim oldukca baliga cikiyorum fakat uc seferdir elim bos donuyorum ve ayrica avlandigim koy kayalik oldugundan devamli takimlari mahvediyorum. sizden ricam kayalik alanda nasil cupra yakalayabilirim, genellikle burda cupra cikiyor, ayrica samandira sahte yem yontemini denedim fakat bir sonuc alamadim....

Selamlar...

Aramıza hoşgeldin Yalçın,keyifli paylaşımlar dilerimGulumse
Ben genelde kumluk-eriştelik alanlarda avlanıyordum şimdilerde tekneyle sürdürüyorum avcılığımı.Ben bu türden avlakta avlanıyor olsam(avlağın çekilmiş resmi olsaydı iyi olurdu) öncelikle suyun derinliğini öğrenir ona göre şamandıralı takım kullanırdım yada şeytan oltasını denerdim(bu oltanın üstadı konuyu okuyunca yardımcı olacaktır) sahte yem cuprada iş yapmaz.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Öncelikle hoşgeldiniz ve keyifli paylaşımlar dilerim. Kıyı avı yapan arkadaşlarımızdan gerekli bilgiler gelecektir. Gece avı yapıyormusunuz.76
Bul
Aramıza hoş geldiniz. Linkteki tekniği deniyebilirsiniz.

Eşkina (Sciana Umbra) - Sayfa 4 - Amatör Balıkçı

Veya klasik dip takımına çok hafif kurşun ya da çivi gibi takılması zor şekillerdeki ağırlıklarla deneyebilirsiniz.
Sazanları özledim...
Bul
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
Bul
Orhan ve Ercan Beyler, hosbulduk ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim. Ercan Bey gece avlanmayi denemedim ama eger balik yakalayacaksam avlanabilirimGulumse Hemen denizin kenarinda yasiyorum.

Orhan Bey genellikle tutulan baliklar 300-400 gr agirliginda cupralar, ucuna karides ya da canli kurt takarak yakaliyorlar fakat dedigim gibi benim avlandigim alan kayalik oldugundan dip oltasindan verim alamadim derinlik ise 1.5-2 metre civari...
Bul
Hosbulduk arkadaslar,ilgi ve alakanizdan dolayi tesekkur ederim...
Bul
adaşım hoş geldin.kıyı avcılarından cevaplar gelir şimdi.AlkisAlkis
Bul
Derinlik fazla olmadıgından stoperlı şamandıralı yontemı de deneyebılırsınız
Sazanları özledim...
Bul
yalçın hoşgeldin zokalı takımı denemende fayda var çupra sahtede iş yapmaz rast gele.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çupra avı İspanya (Raul Mario) Salih Reis 27 7,475 21-09-2011, 18:23
Son Yorum: orhanekmekci
  arkadaşlar  kıyıdan cupra avı icin erol26 22 8,866 22-09-2007, 20:29
Son Yorum: sobreviviendo
  kıyıdan çupra avı için yardım sertac 4 2,971 21-07-2007, 09:40
Son Yorum: sertac
  levrek ve çupra avı sertac 5 2,559 15-07-2007, 16:44
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü: