Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kefal...
Kefal için çok şey söyleniyor mesela afedersiniz ama pislikle beslenen bir balık olduğu yani domuza benzetiyorlar beslenme şeklinden dolayı hiç tutmadım ve yemedim acaba gerçek kefal balığı nasıldır öğrenebilirmiyim eti lezzetlimi?ve nerelerden tutulmalı özellikle şuranın kefali yenir diye birşey varmı?
oguzcanagca yazdı:Kefal için çok şey söyleniyor mesela afedersiniz ama pislikle beslenen bir balık olduğu yani domuza benzetiyorlar beslenme şeklinden dolayı hiç tutmadım ve yemedim acaba gerçek kefal balığı nasıldır öğrenebilirmiyim eti lezzetlimi?ve nerelerden tutulmalı özellikle şuranın kefali yenir diye birşey varmı?

Abisi kefal için çok söylentiler var evet bazıları pislikle besleniyo ama temizleride var. O kadar tiksinilecek bi balık değil. Güzel balıktır avlaması da keyiflidir. Çok çeşitli tarifleri var forumda, bir göz atabilirsin canım kardeşim.
Bul
yeniolta yazdı:Abisi kefal için çok söylentiler var evet bazıları pislikle besleniyo ama temizleride var. O kadar tiksinilecek bi balık değil. Güzel balıktır avlaması da keyiflidir. Çok çeşitli tarifleri var forumda, bir göz atabilirsin canım kardeşim.

Smile kardeş demin zaten okudum 03/07/2012 de kefal e gittiğini okudum senden anlaşılan kefalle ilgili bilgiler alacağız.
oguzcanagca yazdı:Smile kardeş demin zaten okudum 03/07/2012 de kefal e gittiğini okudum senden anlaşılan kefalle ilgili bilgiler alacağız.

Abi çok afedersin ben mesaj sayını yaş olarak gördüm Big Grin afedersin tekrardan. A
Bul
yeniolta yazdı:Abi çok afedersin ben mesaj sayını yaş olarak gördüm Big Grin afedersin tekrardan. A

önemli değil lütfen sıkıntı yok rica ederim Alkis
hoş geldin oğuzcan kardeşim.pek makbul balık olarak görünmez ama,pişirmesini bilirsen her balık lezzetlidir.hiç bir balık karşısına çıkan yeme pismi temizmi diye bakmaz.önemli olan beslenmek.levrek içinde pek çok söylenti veya bilgi vardır ama herkeste afiyetle yer.boğazda kirli balık olacağını zannetmem.halici bile temizlediler.ayrıntısını bilmem.ama kefalin pilakisi doğru yapıldımı tadına doyum olmaz.rasgelsin ve afiyet olsun.
Bul
yycolak yazdı:hoş geldin oğuzcan kardeşim.pek makbul balık olarak görünmez ama,pişirmesini bilirsen her balık lezzetlidir.hiç bir balık karşısına çıkan yeme pismi temizmi diye bakmaz.önemli olan beslenmek.levrek içinde pek çok söylenti veya bilgi vardır ama herkeste afiyetle yer.boğazda kirli balık olacağını zannetmem.halici bile temizlediler.ayrıntısını bilmem.ama kefalin pilakisi doğru yapıldımı tadına doyum olmaz.rasgelsin ve afiyet olsun.

teşekkürler sağolun sizede rast gelsin bereketli avlar
Oğuzcan,balığın lezzeti beslendiği yerle ilgilidir.Benim bulunduğum İzmir Karaburunda kefali dalyancılardan gözü kapalı alırım oldukca lezzetli balıkdırGulumse
Bornova - izmir
Bul
oğuzcan kefal yapıldığı sürece lezzetli ona bakarsan levrek'te f....re yiyor.76
Bul
balıkların ne yedikleri bence pek önemli değildir,özellikle tatlı su balıklarının yemleri kurbağa,sülük,solucan vs. kullanılıyor olması zaten bunu açıklar,kefalin yiyeceği o kadar seçenek varken lağımda insan pisliği yediği söylenti gibime geliyor,lezzetsizliği kıyıya fazla yaklaşmasından sebep atıklar kimyasallar vs olabilir diye düşünüyorum,her kefalde bu şekilde yemlenmiyordur oda ayrı bir konu,ama ne olursa olsun domuz yerine koyanın kafasına vurayım bir odunSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi