Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trabzon da levrek avi (diye çiktim )
ganita da balık yoktu bugun yanımızda ki amca kefal için uğraştı 2.5 saat istavrit aldı ( tabi ben levrek için at babam çek babam hiç bir şey yok Big Grin) sonra akşam 6 gibi bir daha gittim bu sefer yanım da ki adam 2 küçük sarıkulak çıkardı . ben de en sonunda 2 sarı kulak ,1 barbun , 1 de ismini bilmediğim bir balık (gözüm bir yerlerden ısırıyor ama Big Grin ) levrek için attığım raglou yem i koparttılar nasıl bir balıktı bilmiyorum çektim yarısı yok Big Grin resimleri yarın paylaşacağım bu konu altında (istavrit için yeni takım,kefal için ayrı ,levrek için ayrı ,barbun için ayrı . bu da bir tecrübe oldu ) bilgileriniz benim için paylaşan herkese çok teşekkür ederim rastgele
:TS:[SIZE="6"]aTabErK[/SIZE]:TS:
Bul
ataberk roglouyu kesen balık muhtemelen lüferdir hatta kofanadır,şansızmışsın normalde hızlı çekebilsen ısırmasına fırsat vermesen balığı alabilirdin..resimleri bekliyoruz,rastgele.
Bul
Tebrikler AtaberkAlkisfotoyu koyarsan gözünün ısırdığı balığı bizde görelimGulumsedevam eden avlarında daha bollarına,büyüklerine inşallah.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
ataberk tebrikler balon balığı olmasın rogloyu kesen resimler yokmu daha bollarına rast gele.AlkisAlkis
Bul
resim eklemeden boş oluyor kardeşim.yükle hadi bakalım şunlaraSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ataberk istediğin gibi bir av olmamış sanırım,bir dahaki sefere bol bol levrek yakalarsın inşallah,bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
balıkta olmak bile keyif delikanlı.eline sağlık.fotolar durumu daha belirgin hale getirir.sağolasın.Alkis
Bul
ataberk paylaşım için teşekkürler.
Bul
Ataberk
Eger balik avladigin yerde raglou nu koparan balik varsa demektir ki sen orda bu at cek duzenegi ile balik avlayabilirsin. Olmadi kefale olmadi barbuna.Sana tavsiyem eger avlaginda levrek varsa, aksam saatlerine yakin, yani günes batimina 1-2 saat kala avina basla. Ayrica en guzel levrek avlagi da tatlisularin denize dokuldugu yerlerde olur.Levrek tatlisu iclerine kadar ilerler.Kolay gelsin.
Fotolari bekliyoruz...
Bul
bilseydim hızlı at çek yapardım yavaş yavaş çektim kopan raglou nun resmini çekmek aklıma gelmedi sinirlendim çöpe fırlattım Smile ist3ediğim gibi olmadı çünkü 4 tane balık geldi . ganita dediğim yerdede lağımlar denize akıyor heralde biraz tatlı su sayılıyor orası Happy resimler benim makinemin şarjı olmadığı için arkadaşımınki ile çektim 2-3 güne fotoğrafları alıp paylaşacağım.bir daha ki haftasonu tekne ye çıkıcam hazırlıklar şimdiden başladı . rastgele
:TS:[SIZE="6"]aTabErK[/SIZE]:TS:
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan yemli takım ile Levrek avcılığı... ishak BALLICA 39 16,890 20-12-2013, 19:43
Son Yorum: tahsinmersin
  Levrek avi için malzemeler ata_berk 23 4,796 16-09-2012, 21:37
Son Yorum: bill74
  kıyıdan levrek tutmak icin tuncaemre 21 8,599 05-08-2012, 23:10
Son Yorum: LeVrEkCi
  İzmirde kıyıdan LEVREK !! blue_zaire 33 14,696 15-11-2011, 20:04
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREK farklımı senol_444 7 2,523 09-06-2009, 12:40
Son Yorum: atilla206
  levrek ve çupra avı sertac 5 2,554 15-07-2007, 16:44
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü: