Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papağan Ciclid
Siteye uzun zamandır akvaryum balıkları ile illgili bilgi yazmıyordum.2 gün önce aldığım papağan ciglet balıklarını tanıtmak istedim.Bende aldığıma pişman oldumSnifsinf
Bu balıkların doğal kökeni yada anavatanı yok.Bu balık ticari amaç için üretilmiş ağız kısmı bir garip, sanki yem yiyemiyor.Ve erkekleri genelde kısır.Dişiler Midas balığı ile çiftleşiyor.Genetiği ile oynanmış bu hayvanların.Dudakların garip olmasının sebebide süs balığı olduğu için dudaklarına boya gibi şeyler sürmesi.Akvaryumcuya sarı prenses almak için gitmiştim ama papağan balığı bana tatlı geldiği için onu aldım.Özeliklerini bilmiyordum(kısır olmaları,dudaklarının garip olması vs.)
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
[Resim: a850227qq.jpg]
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Görüntüsü çok güzel MuhammetAlkisgerekli bilgiler Ruşan abinden gelecektirGulumse
Bornova - izmir
Bul
Katır bir tür. Hiç beslemedim. akvaryumuma sokmayı da hiç düşünmedim. Uysal bir balıktır. Diğer balıklarla rahat yaşar. O balıkları boyayan akvaryumculara hep sinir olmuşumdur. O boyalı balıkları da almanı tavsiye etmem Muhammed.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Katır bir tür. Hiç beslemedim. akvaryumuma sokmayı da hiç düşünmedim. Uysal bir balıktır. Diğer balıklarla rahat yaşar. O balıkları boyayan akvaryumculara hep sinir olmuşumdur. O boyalı balıkları da almanı tavsiye etmem Muhammed.
BoyalımıHibalığın boyandığınıda duydum,suda çıkmazmı bu boya RuşanGulumse
Bornova - izmir
Bul
Neyle boyuyolar bilmiyorum Orhan abi ama boyuyorlar. Mısırçarşısında bu balıkların üzerinde kocaman FB,GS,BJK falan yazıyor. Böyle doğmadığı kesin Siyirdim farkettiysen resimdeki balıkların üzerine de desenler boyayla yapılmış aynı şekilde dudaklar da öyle. Para uğruna yapmayacakları şey yok Hadiordan
Sazanları özledim...
Bul
Normal hali resimdeki gibi Orhan abi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Normal hali resimdeki gibi Orhan abi
Teşekkür ederim RuşanRoseinsanoğlunun yapmayacağı iş yokHadiordan
Bornova - izmir
Bul
rusan yazdı:Katır bir tür. Hiç beslemedim. akvaryumuma sokmayı da hiç düşünmedim. Uysal bir balıktır. Diğer balıklarla rahat yaşar. O balıkları boyayan akvaryumculara hep sinir olmuşumdur. O boyalı balıkları da almanı tavsiye etmem Muhammed.
Haklısın Ruşan abi bende almıyorum, zaten senin gösterdiğin kırmızılardan almıştım 2 tane dahada almam.Hadiordan
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Birde Ruşan abi sana bir sorum var astronot balığı ile bu balık aynı akvaryumda yaşarmı?
Kaçan balık büyük olur.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi