Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tarım Bakanlığına Teşekkürler,
dün geceki tanışma toplantısını saolsun bizi ve balıkçılığı seven bir dostumuz Ankaraya kadar yazı yazarak bildirmiş,yazısında yarışma düzenlenecek,küçük eşkinalar tutulacak vs iftiralarda bulunmuş.benim şahsi telefonuma kadar email e yazmayı ihmal etmemiş.
beni arayan arkadaşı buyur ettik saolsun oda geldi tanıştık hatta iyi arkadaş olduk,hassasiyetlerinden memnun kaldıgımızı bu tip uygulamaların artması gerektiğini konuştuk..forumlardaki,tv programlarındaki yanlışlıkları bilgimiz dahilinde kısaca paylaştık.tarım bakanlığının amatör ve ticari balıkçılıkla ilgili yeni yaptırımlarını,kanunlarını ve uygulamalarınıda tarafımıza ilettiler.
kim bizi şikayet ettiyse saolsun teşekkürler sayasinde tarım bakanlığı bizleri tanımış oldu bizlerde oradan bir hatta bence birkaç arkadaş kazanmış olduk.
tarım bakanlığından zyaretimize gelen eyüphan beye ve tarım bakanlığına teşekkür ederiz.Alkis
bizler 2\2 tebliği çok iyi bilen bilinçli insanlarız,tebliğe aykırı olmayan avlarımızı bile rahatça denizlere iade ederiz...ayrıca yarışma düzenlersekde izin almamız gerektiğini çok iyi biliriz.bu böyle biline..

Bu yapılan asılsız ihbar ve iftiralar konusunda tüm haklarımız saklı olup, devamı durumunda kanuni yolların açık olduğunu beyan ederiz.
Bul
Ben buraya ilk uye oldugum zaman ne yalan soyleyeyim tebligler hakkinda cokta yeterli bilgiye sahip degildim bu sitemize uye olduktan sonra buradaki abilerimin ve kardeslerimin sayesinde daha detayli bilgilere sahip oldum bu sitenin kurulmasinda bu gunlere gelmesinde katkisi olan herkeze tesekkur ederim...
Bul
Gösterdikleri duyarlılığın tüm birimlere örnek olmasını dilerken özellikle denetimcilerin işi sıkı tutmasını bekliyor ve bu paylaşımdan duyduğum memnuniyetimi bildiriyorum. İnşallah kitlelere kadar ulaşırAlkisAlkis
Bul
Yetkililerin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkürler.
Bornova - izmir
Bul
bizim için gösterdikleri hassasiyeti birde bütün kış kuşadası körfezini kazıyan,yaprak çinekopları katleden teknelere,foseptiklerini güzelim koylara boşaltan gezi teknelerinede gösterse sayın tarım bakanlığımız ne kadar güzel olurdu.bizim şimdiye kadar bu konularda yaptığımız şikayetler hiç ciddiye alınmadıda.bundan sonra olacak herhalde.AlkisAlkisAlkis
Bul
Valla hani kaş yapayım derken göz çıkarmak ama kendi gözünü buna denir değilmi akşam kendimizi gayet güzel anlattı tüm katılımcı arkadaşlar tarım bakanlığından gelen arkadaşımızda bizleri tanımış oldu yoksa biz çağırsak zordu bu tanışma allah razı olsun bu ihparcıdan hehehehehehehe yanlız sitemiz çok genişledi herkesin haberi ola haaaaaa!
Bul
Bu konuda öncelikle gizli kahramanlarımız KONYA TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ çalışanlarına bize sağlamış oldukları teknik ve tebliğ anlamında yardımlarından,
bizim ne olduğumuzu anlatmamıza yardımcı olduklarından ve
böyle bir ihbarın daha duyulduğu anda iftira olduğunu bilerek desteklerini esirgemediklerinden dolayı , Gulumse

İSTANBUL TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİSİ EYÜPHAN beyin bizleri ciddiye alıp yanımıza gelerek sorunlarımıza kulak verdiği, samimi bir biçimde yaşadıkları sorunları bizlerle paylaştığı ve bizimle dostane bir biçimde yaptığı sohbetlerinden dolayı,

Ve en önemlisi Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı üyelerinin orada gösterdikleri hassasiyet ve hiç bir şüpheye mahal vermeden aile olduğumuzu bastıra bastıra gösterdiği için,

Ben şahsım ve yönetim adına TEŞEKKÜRÜ bir borç bilirim. AlkisAlkisAlkis

Bizler sürdürülebilir balıkçılık için gerekli her türlü mücadele ve fedakarlığı yapmaya hazır bu işi 2/2 tebliğ dahilinde ve bu sınır limitlerin üzerinde VİCDANİ LİMİTİ olan, birbirine yürekten bağlı bir aileyiz Sefiom bizi bu tarz girişimler daha çok güçlendirip büyütecektir.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bizler sürdürülebilir balıkçılık için gerekli her türlü mücadele ve fedakarlığı yapmaya hazır bu işi 2/2 tebliğ dahilinde ve bu sınır limitlerin üzerinde VİCDANİ LİMİTİ olan, birbirine yürekten bağlı bir aileyiz bizi bu tarz girişimler daha çok güçlendirip büyütecektir.

aynen katılıyorum,destekliyorum,alkışlıyorum,kutluyorum.76
Bul
şikayet edeni şeydeyim yani bende onu şikayet edeyim..yalancı ispiyoncu.. adam bile değilsin sen.yazıklar olsun sana haysiyet şeref yoksunu müsfette..
İSTANBUL TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİSİ EYÜPHAN beye hassasiyetinden dolayı sitemizdeki dürüst bilinçli amatör balık avcıları adına teşekkür ederim..iyiki varsınız muhabbetimiz daim olsun Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Kim karıştırmış ortalığı ? bellimi?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova team'e sonsuz teşekkürler :) araphüso26 21 3,258 08-09-2012, 09:48