Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kisa ve öz
Dün (ADALYA)ETEM abiyle gece buluşmak için sözleştik gece 12 de ETEM abinin evinde buluştuk ETEM abi teknesinin son kontrollerini yaptıktan sonra yola koyulduk yolumuz üzerinde bulunan marketlerden malzemelerimizi tadarik ettikten sonra 1,5 saatlik yolculugumuzda tekneyi suya indirecegimiz meramıza nihayet vardık ETEM abim çaylarımızı ocaga koydu çayımız hazırlanırken bir taraftanda teknemizi suya indirmek için son hazırlıklarını yapıyordu ve nihayet çayımız demlendi ve soframız hazırdı yemeklerimizi yedik çay faslı muhabbet derken saat sabaha karşı 4 gibi tekneyi suyla buluşturduk vaktim kısıtlı oldugu için sagolsun ETEM abi sadece beni mutlu etmek için burada yanımda bulunuyordu öglen saat12 gibi işe yetişmem gerektigi için gün ışırken birlikte sahtelerimizi suyla buluşturmuştuk kenarıda çay ve sigarayı biraz abartınca hiç tutmayan deniz beni kötü yapmıştı bu arada daha hiç bir vuruş alamamıştık ve sonunda bekledigimiz vuruşu ben aldım aldım almasına ama elim ayagıma dolaştı kısa bir ugraştan sonra torigimiz teknedeydi saat 8,30 gibi ETEM abini uyarısıyla çıkalım anca yetişiriz diyince avımızı sonlandırmak zorunda kaldık bu gününü bana ayırıp beni avutan tecrübelerini benimle paylaşan ETEM abiye sonsuz teşekkür ediyorum...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Eline sağlık Murat abi gerçekten kısa ve öz olmuş afiyetle
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Uzun süre tekneye binmedinmi deniz tutması olabiliyor,denizde merada harika görünüyorGulumsesırtı keyfi gelen balıkla katlamışdır hele tekneye yaklaşıncaHappyafiyetle MuratSeerfEtem abinin göstermiş olduğu duyarlılık içinde teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
Murat sen de sırtı çekmenin keyfine eriştiğine göre bundan sonra küçük balıklar seni zor keser. Yakaladığıın hayvan genellikle alay gezerler ve döne dura avı artrabilirdiniz. Tebrikler ve afiyetler ola.76
Bul
murat sana ve etem e teşekkürler her ne kadar deniz tutsada torik güzel hediye olmuşAlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
harika iş çıkmış muratım ethem abimin resmi eklenmemiş ama olsun ne yapalım.ethem abi ile izinli gününde çıkın balığa bak neler oluyor. torikde güzelmiş maşallah..ufak bir organizasyon olmuş bileAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
murat elinize sağlık güzel torik almışsın daha bollarına rast gele etem abine selamlar.Alkis
Bul
Eee be Murat daha ne olsun. Almışın koca toriği. Alkis Afiyet olsun.Seerf
Ben ne yapayım.Hadiordan
Siteye girmeye yüzüm tutmuyor. Balık raporu yapamadığım için.HadiordanSnifsinf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
vay aşçıbaşım ne yaparsın şimdi o balığı.helal olsun valla.güzel balıkmış.etem abiye hürmetlerimizi iletiver.daha fazla özletmesin kendini.elinize sağlık.afiyetle kardeşim.Seerf
Bul
Güzel bir av olmuş, tebrik ederim Alkis bayadır böyle güzel bir YAZILI ORKİNOS görmemiştim Seerf daha iri ve çoklarının seni olması dileğimle Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Mayıs kısa turna avı kovboy 6 1,851 24-05-2014, 08:38
Son Yorum: orhanekmekci
  Kısa bir lüfer avı nihatkr 37 5,024 30-09-2012, 19:13
Son Yorum: Mufi
  kısa bir ara vermiştim kefalcı ibo 9 2,304 11-07-2011, 15:54
Son Yorum: fotokopici