Dün (ADALYA)ETEM abiyle gece buluşmak için sözleştik gece 12 de ETEM abinin evinde buluştuk ETEM abi teknesinin son kontrollerini yaptıktan sonra yola koyulduk yolumuz üzerinde bulunan marketlerden malzemelerimizi tadarik ettikten sonra 1,5 saatlik yolculugumuzda tekneyi suya indirecegimiz meramıza nihayet vardık ETEM abim çaylarımızı ocaga koydu çayımız hazırlanırken bir taraftanda teknemizi suya indirmek için son hazırlıklarını yapıyordu ve nihayet çayımız demlendi ve soframız hazırdı yemeklerimizi yedik çay faslı muhabbet derken saat sabaha karşı 4 gibi tekneyi suyla buluşturduk vaktim kısıtlı oldugu için sagolsun ETEM abi sadece beni mutlu etmek için burada yanımda bulunuyordu öglen saat12 gibi işe yetişmem gerektigi için gün ışırken birlikte sahtelerimizi suyla buluşturmuştuk kenarıda çay ve sigarayı biraz abartınca hiç tutmayan deniz beni kötü yapmıştı bu arada daha hiç bir vuruş alamamıştık ve sonunda bekledigimiz vuruşu ben aldım aldım almasına ama elim ayagıma dolaştı kısa bir ugraştan sonra torigimiz teknedeydi saat 8,30 gibi ETEM abini uyarısıyla çıkalım anca yetişiriz diyince avımızı sonlandırmak zorunda kaldık bu gününü bana ayırıp beni avutan tecrübelerini benimle paylaşan ETEM abiye sonsuz teşekkür ediyorum...
Uzun süre tekneye binmedinmi deniz tutması olabiliyor,denizde merada harika görünüyorsırtı keyfi gelen balıkla katlamışdır hele tekneye yaklaşıncaafiyetle MuratEtem abinin göstermiş olduğu duyarlılık içinde teşekkürler
Murat sen de sırtı çekmenin keyfine eriştiğine göre bundan sonra küçük balıklar seni zor keser. Yakaladığıın hayvan genellikle alay gezerler ve döne dura avı artrabilirdiniz. Tebrikler ve afiyetler ola.
harika iş çıkmış muratım ethem abimin resmi eklenmemiş ama olsun ne yapalım.ethem abi ile izinli gününde çıkın balığa bak neler oluyor. torikde güzelmiş maşallah..ufak bir organizasyon olmuş bile
vay aşçıbaşım ne yaparsın şimdi o balığı.helal olsun valla.güzel balıkmış.etem abiye hürmetlerimizi iletiver.daha fazla özletmesin kendini.elinize sağlık.afiyetle kardeşim.