Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yanlış anlaşılma var!!
NayirolamazNayirolamazNayirolamaz

bi önceki konuda şu resimde bana yanlış av yaptığım söylendi şimdi size bunu açıklicam
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
işte alttaki fotoraftaki avlanma yanlış ama bunu avlayan ben değilim. bunuda açiklicam bakın orada bir gölge var ve elinde misina gözüküyo oysa ben diğer konuda açıklamıştım tuttuğum ilk balık diye ben onu oltayla tuttum yani kasnakla değil o adamlar yanımdaydı ve ben bunun yasak olduğunu bilmiyordum bilsem uyarırdım. şimdi oltayı göstericem aynı yer ve aynı zaman
ve ilk önce yanlış olanı vericem
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
bizde korkmuştuk delikanlı.haydi bakalım görelim neler olmuş.zaten senden beklenmeyen bir şeydi.
Bul
bu ise benim tek av aletim Big Grin sadece 1 oltam var oltayı tutan ağbim ben acemiyim kendisi iyi bilir Big Grin oltamızı attık ve bekliyoruz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
tamamdır muhammet bende tahmin etmiştim zaten gizli çekildei yazmışsın.konuyu yasak av diye kaldırdık.ilgine teşekkürler. Alkis
Bul
işte buda o oltayla tuttuğum balık zaten 1 tane tuttum Big Grin şimdi söyleyin abilerim suçum ne? SnifsinfSnifsinfHi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
eyvallah koçum,işte budur.abinede sevgiler.Alkis
Bul
301426 yazdı:işte buda o oltayla tuttuğum balık zaten 1 tane tuttum Big Grin şimdi söyleyin abilerim suçum ne? SnifsinfSnifsinfHi

koçum benim.kendin söylemişsin ya yanlış anlaşılma diye.bizde yanlış anlamışız.helal olsun sana. inşallah bir dahakine daha güzel balıklar yakalarsın arslan parçası.
Bul
Yanlış anlaşılma için özür dileriz MUHAMMET rastgele...
Bul
yycolak yazdı:eyvallah koçum,işte budur.abinede sevgiler.Alkis

sağolun abilerim anlayışınız için
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi