Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makinaya bakım yapmak benim neyime
5 yıl oldu makinayı alalı herkes bakımdan bahsediyo bende bi açıp yağlama falan yapıyım dedim açmaz olaydım daha iğne bağlamayı beceremiyorum makinayı sökmek neyime zor topladım sonuç olarak çalışıyoAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
bu makina bakımları çok zor hiç suya sokma derim suya sokunca içindeki yağlar özelliğini kaybediyor en azından bilindik makinaysa sevisine gönder derim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
monawar yazdı:5 yıl oldu makinayı alalı herkes bakımdan bahsediyo bende bi açıp yağlama falan yapıyım dedim açmaz olaydım daha iğne bağlamayı beceremiyorum makinayı sökmek neyime zor topladım sonuç olarak çalışıyoAlkis
makina eski haline geldiğine göre bu işi becermişsin,tebriklerGulumseben,bu işi yapan servise yılda bir kez bakım için veriyorum.
Bornova - izmir
Bul
normal sökülebilenleri söküp yapılan bakım tamamda vida sökerek içine girdinmi iş zorlaşabiliyor ve gerekte yok bence.
Bul
ali tebrikler ben de senin gibi söksem toplayamazdım el becerisi 0 değil ekside bende Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:ali tebrikler ben de senin gibi söksem toplayamazdım el becerisi 0 değil ekside bende Siyirdim
Sende benim kasnaklı kullanHappy
Bornova - izmir
Bul
Şimdi bu makina bakım olayının ben kolayını buldum. Makinanın bakımı geldiğinde birine hediye ediyorum. Sorun kökünden çözülüyor.

Ayrıca makinayı her avdan sonra tatlı su ile yıkarsanız sadece dıştan yağlamanız yeterli oluyor vida sokmeye gerek yok. Nezaman vida sokme ihtiyacı oluyor hemen başkasını mutlu ediyorsunuz SmileHehe
Bul
nihatkr yazdı:Şimdi bu makina bakım olayının ben kolayını buldum. Makinanın bakımı geldiğinde birine hediye ediyorum. Sorun kökünden çözülüyor.

Ayrıca makinayı her avdan sonra tatlı su ile yıkarsanız sadece dıştan yağlamanız yeterli oluyor vida sokmeye gerek yok. Nezaman vida sokme ihtiyacı oluyor hemen başkasını mutlu ediyorsunuz SmileHehe

Abi araba ve teknenin bakimlari geldigi zaman gerekebilir diye adresimi gonderiyorum,SmileSiyirdimHappy
Bul
Tamda benim ilgi akanima giriyor sokulupte toplanamayan makinalar sayesinde 4 adet makina sahibi oldumHappy
Bul
Ali abi hakikatten sökmesi kolay oluyorda toplaması epey uğraştırıyor.Smile
Parça arttırabildinmi bari SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi