Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Hadi bakıyim.Akşam akşam ben güldüm biraz da siz gülün hık hık
[youtube]EY_7inOBX50&mode[/youtube]
[youtube]HAebyrNQV3A&mode[/youtube]
[youtube]YwUr9tdEf8Y[/youtube]
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
İlker abi sen bizi güldürdün ALLAH ta seni güldürsün.Çok sağol eline emeğine sağlık.
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
görüntüler çok güzel ilker abi saol
Yorumları: 44
Konuları: 5
Çok güzeldi ellerine sağlık.SELAMLAR.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yaww arkadaşlar iyi güzel süperde ne olur alınmayın kırılmayın bozulmayın ama artık youtube den herkes bunları seyredebiliyor buraya göndermenin ne kadar faydası var bilemiyorum herkes bişeyler gönderecek balıkçılıktan sıkıldınız galiba bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ama sanki balıkla ilgili kendi yaptıgımız şeyleri göndersek daha tatlı olmazmı ilker sakın alınma bana sana degil yazım tüm site sakinlerine yanlış sam yanlış deyin yada bi anket yaopalım ben uyarım sonuca
bu arada koça bayıldım yanlız o salıncak ksfasını dagıtacak sonunda yere düşecek dedim düşmedi allahtan
gaffıra hastayım zaten

)
bu konuyu bi göözden geçirip tartışalım herkes her güzel buldugunu göndersinmi yoksa sadece balıkla ilgili şeylerimi gönderelim ama sonuclarıda düşünmek lazım hız yapan arabalar,takla atan köpekler,havada patlayan ucaklarda gelmeye baslıyabilir her konuda bir forum var sonucta
tartısmaya acılmıstır çok karışırsa bide anket ekleriz
yok bee nihat ne alınacam.bende dün akşam sıkıldım.int. gezinirken bunlara takıldım.Gülme krizine girdim.Dedim ki şimdi bizim sitedeki arkadaşlar akşam oldu ya mesai saatide geldi.Şunları seyredipte günün yorgunluğunu stresini biraz olsun atsınlar.Ama doğrusuda balıkçı sitesinde balık haberlerinden başka ne olabilir ki.ama düşüncem sitede değişik bir renkte olsundu.Ya özel bir yer açalım.o da zor gibi .sıkılan falan olursa diye yada dediğin gibi bu tür siteler çok isteyen istediği yere girip seyretme imkanı vardır.bilmem ne yapsak.bende oylama yapalım derim ama 20 kişiden başka oy veren yok.diğer anketlere bakarsan hep ortası 12-20 kişi.yorum sizin.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
oktay ali murat ibrahim abi cengiz ve diger arkadaşlar ne diyorsunuz bu konu için
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Aslını söylemek gerekirse ben nihat abiye katılıyorum.Yani bu tür görüntüler you tube v.b. sitelerde var.Herkes ordan rahatlıkla izleyebilir.Sitemize özellikle balık ve balıkçılık üzerin birşeyler olursa tabii ki o zaman süper olur.Bu nedenle tüm forum üyelerimizden buna karşı bir anlayış bekliyoruz.İlker abinin amacı aslında güzel ama bu görüntüler yakında çoğalabilir ona üzülüyorum.İlker abi senin de bu konuda bizim kadar hassas olduğunu biliyorum.Saygılar
dostlar ne kadarda ben konuyu açtımsada bende sizin yanınızdayım.Doğrusuda bu olmalı.eğer her konunun olduğu bir forum olsaydı onlardanda intenette çok.ben bile değişik bir kaç foruma üyeyim.ama günün nerdeyse tamamını burda geçiriyorum.mesela bilgisayarla ilgili,otomotivle ilgili,teknik konularla ilgili veya herhangi bir başedemediğim işin içinden çıkamadığım bir konu var ise .üyesi olduğum bir foruma girerim.cevabını almaya çalışırım.zaten son zamanlarda böyle bir aramaya girmek için üyelik şart oldu.o yüzden aslında ankete bile gerek yok sanırım.sadece üye arkadaşlarımızla bu tür konulara girmeden anlaşalım.Giren olursada uyarı niteliğinde veya mesajı silerek kendi aramızda çözülsün gitsin.