Bu gün öğlen menüde gordon blue vardı ben öglen yemiştim sizlerle paylaşmak istedim umarım begenirsiniz...
Tavuk gögsünü büyük boy bi buzdolabı poşetinin içine alalım tezgahın üzerine yatıralım et dövücü yada bir şişe ile döverek mümkün oldugunca inceltelim (tavuk poşetin içinde oldugu için sıçrama yapmaz) poşetten çıkaralım içine beyazbiber- tuz serpip, kaşar peyniri ve salam dilimlerini koyalım (istege göre mısır bezelyede konulabilir) bi ucundan tutarak diger ucunu birleştirelim üst üste kapatalım uçlarına et dövecegiyle hafifçe vuralım ki birlerine yapışsın kızarırken açılmasın, ilk önce arkalı önlü olarak una bulayalım daha sonra çırptıgımız yumurtaya, son olarakta galeta ununa iyice bulayıp, kızgın sıvıyagda tavuklarımızı çevire çevire, altın sarısı renk alıncaya kadar kızartalım.
Tavuk gögsünü büyük boy bi buzdolabı poşetinin içine alalım tezgahın üzerine yatıralım et dövücü yada bir şişe ile döverek mümkün oldugunca inceltelim (tavuk poşetin içinde oldugu için sıçrama yapmaz) poşetten çıkaralım içine beyazbiber- tuz serpip, kaşar peyniri ve salam dilimlerini koyalım (istege göre mısır bezelyede konulabilir) bi ucundan tutarak diger ucunu birleştirelim üst üste kapatalım uçlarına et dövecegiyle hafifçe vuralım ki birlerine yapışsın kızarırken açılmasın, ilk önce arkalı önlü olarak una bulayalım daha sonra çırptıgımız yumurtaya, son olarakta galeta ununa iyice bulayıp, kızgın sıvıyagda tavuklarımızı çevire çevire, altın sarısı renk alıncaya kadar kızartalım.