Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gordon blue
Bu gün öğlen menüde gordon blue vardı ben öglen yemiştim sizlerle paylaşmak istedim umarım begenirsiniz...

Tavuk gögsünü büyük boy bi buzdolabı poşetinin içine alalım tezgahın üzerine yatıralım et dövücü yada bir şişe ile döverek mümkün oldugunca inceltelim (tavuk poşetin içinde oldugu için sıçrama yapmaz) poşetten çıkaralım içine beyazbiber- tuz serpip, kaşar peyniri ve salam dilimlerini koyalım (istege göre mısır bezelyede konulabilir) bi ucundan tutarak diger ucunu birleştirelim üst üste kapatalım uçlarına et dövecegiyle hafifçe vuralım ki birlerine yapışsın kızarırken açılmasın, ilk önce arkalı önlü olarak una bulayalım daha sonra çırptıgımız yumurtaya, son olarakta galeta ununa iyice bulayıp, kızgın sıvıyagda tavuklarımızı çevire çevire, altın sarısı renk alıncaya kadar kızartalım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Gordon Blue adını duyardım ama ne olduğunu sorsalar bilmezdim.Öğrenmiş oldum teşekkürler Murat. Tarif kolaymış kaydettim, hanımın bilgisayarına atayım da ilgilensin..Smile
Bul
Yapımı kolaymış Murat abi fırsat olursa mutlaka deneyeceğim, konuya iyi ki karnım tokken bakmışım çünkü çok güzel görünüyor teşekkürler Alkis
Sazanları özledim...
Bul
Tamda mesaide yemek siparişi verdim bekliyordum Siyirdim miğde kazınıtım sayende iyice artdı Hadiordan Allah razı olsun.
İşin espirisi bir yana ciddi bayılırım bu yemeğe Seerf ellerine sağlık.Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
harika görünüyor muratcım.bu akşam bol kymalı patlıcan musakka yaptım kendi ellerimle.yanındada pilavla cacık.allah millet toplansada yesek yemeğimizi bu gün geç kaldık.ah be muratcım sen benim bütün kimyamı bozuyorsun.zamanlaman harika.Siyirdimeline sağlık kardeşim.Alkis
Bul
Ellerine sağlık, basit yapımı mükemmel görünümü var. Alkis
Bul
Murat'ım çok severim ama ilk kez yanında salatalık görüyorum Nedeni varmı. Teşekkürler.
Bul
eline saglık aga, güzel görünüyor hem yapması kolay hem iyi görüntülü hem ucuz maliyet
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
tesekkurler MuratSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Murat'ım çok severim ama ilk kez yanında salatalık görüyorum Nedeni varmı. Teşekkürler.

Nedeni var tabiki ERCAN abi ben yiyecegim icin canim salatalik cekti kendime ziyafet cektimHappy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi