Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni vip ziyaretime geldi
Bugün öğle telefonum çaldı,ucunda fısh or die(Murat)Orhan baba yakınlardayım ziyaretine gelmek istiyorum dedi benden yerimin adresini aldı kısa süre sonra yanında eşi,kayınvalidesi ve sevimli köpeği leydi(yanlış hatırlamadıysam üç aylıkken satışa çıkartmışdı)ile beraber ziyaretimize geldiler böylece eşlerimizde yakından tanışma fırsatı oldu muhabbet genelde balık olunca zamanın nasıl geçdiğini bile anlayamadık beraber balığa cıkmayı bir sonra kalmalı gelişinde yapacağız inşallah.formumuzun bu yönünü çok seviyorum,teşekkürler Murat CakaSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Vay Canlar vayAlkisAlkisAlkis Nefis bir paylaşım Murat, ne kadar iyi yapmışsın. Kaptan'la sohbet çok tatlıdır76 Ufaklığın pençeleri maşallah Kangal gibiSmile Bsite tam bir aile AlkisGulumse
Bul
maşallah muhabbetiniz daim olsunAlkisAlkis orhan baba motor[B] kaç hp.[/B]
Bul
ALTAYLI yazdı:Vay Canlar vayAlkisAlkisAlkis Nefis bir paylaşım Murat, ne kadar iyi yapmışsın. Kaptan'la sohbet çok tatlıdır76 Ufaklığın pençeleri maşallah Kangal gibiSmile Bsite tam bir aile AlkisGulumse
Teşekkürler kaptanımSeerfufaklık labrodor cinsi maşallah hiç yerinde durmuyorSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah muhabbetiniz daim olsunAlkisAlkis orhan baba motor[B] kaç hp.[/B]
Eyvallah fikoSeerfmotor 6lık dört zamanlı benim tekneye yetiyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
Arzular şelale...Alkis
Murat kilo vermiş gördüm seni.Seerf
Muhabbetiniz bol olsun Orhan abi.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Alkisguzel karelerAlkis
Murat,kilo vermissin..Alkisbalkon kaybolmusSiyirdim
boyle daha iyiAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Arzular şelale...Alkis
Murat kilo vermiş gördüm seni.Seerf
Muhabbetiniz bol olsun Orhan abi.Alkis

Albatros-gr yazdı:Alkisguzel karelerAlkis
Murat,kilo vermissin..Alkisbalkon kaybolmusSiyirdim
boyle daha iyiAlkis
Murat iyi foruma girmişAlkisseneye kalanlarda gidecek gibi.teşekkürler arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
çok güzel kareler teşekkürler hepinizeAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Evet forumların en güzel tarafı her şeyi paylaşmak işte örneğiAlkis
Dostluğunuz baki kalsınGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi