Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fish or die vip üye
normalde bu tarz değişikliklerde duyuru yapmam ama murat için yapmak istiyorum,
murat son 1 senedir işlerinn yoğunluğu nedeniyle siteye girememektedir,kendisiyle 2011 yılı 9. ayında konuştugumda 2-3 ay sıkıntım var geleceğim çok yogunum dedi sonra şubat ayında tekrar konuştum nisan sonu bomba gibi geliyorum dedi,mayısta konuştum abi mayıs sonu bomba gibi bir organizasyonla geliyorum dedi,yalçın abiye verdiği 1 haziranı ben son olarak belirledim.
murat benim kardeşim kadar sevdiğim arkadaşımdır ama yönetim odasında bir karar aldık,siteye 3 ay girmeyen veya 3 ayda mesaj sayısı az olan arkadaşları yetkilerini alalım dedik.
muratın bana en ufak bir sitem edeceğini düşünmüyorum,aramızdaki abi kardeş ilişkisinin sağlam oldugunu düşünüyorum ve muratı vip üye yapıyorum.
bundan sonra siteye 3 ay (sağlık sorunları veya maddi imkansızlıklar hariç)girmeyen veya 3 ayda mesaj sayısı 100 ü geçmeyen yetkililerin yetkilerini alacağız.
bu arada şunada karar verdik vip,gold,silver,üstad vs üyeliklerde duruma göre alınıp verilecektir bunlara yönetim odasında oylama ile karar veriyoruz.
yönetimin şimdilik yetkiliye ihtiyacı yoktur,tedirgin sazan gececimiz diğer arkadaşlar gündüzleri uyum içinde devam ediyoruz,ileride sizlerden gelen önerileride düşünerek gerekirse yetkli alacağız.
hayırlı olsun muratçım SeerfSeerf
Bul
Sistem çok güzel işliyor olması gerekende bu zaten tebrikler
Bul
üzüldüm ama yapacak bir şey yok.Snifsinfyönetim karar almış.76
Bul
yycolak yazdı:üzüldüm ama yapacak bir şey yok.Snifsinfyönetim karar almış.76

Abi ben o murat arkadaşı tanımıyorum , vip üye oldu denilince tebrik ettim Big Grin Sen neye üzüldün anlamadım ? Big GrinBig Grin
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Abi ben o murat arkadaşı tanımıyorum , vip üye oldu denilince tebrik ettim Big Grin Sen neye üzüldün anlamadım ? Big GrinBig Grin

izmirimizin co-adminiydide ondan ümitcim.Mahcup
Bul
yycolak yazdı:izmirimizin co-adminiydide ondan ümitcim.Mahcup

Hım Pardon ozaman hayırlısı abi , gelince tekrar olur inşallah ama ben renge fazla önem vermiyorum yahu , önemli olan burdaki dostluk ve muhabbet . Renk gelir geçer , bir sıcak söz bize yeter Big GrinBig Grin
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Hım Pardon ozaman hayırlısı abi , gelince tekrar olur inşallah ama ben renge fazla önem vermiyorum yahu , önemli olan burdaki dostluk ve muhabbet . Renk gelir geçer , bir sıcak söz bize yeter Big GrinBig Grin

AlkisAlkisAlkis
Bul
hayırlısı murat kardeş umarım biran önce aramızdaolurSeerfSeerf
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
her işin hayırlısı olsun, rütbeler verilir alınır, baki olan muhabbet ve insanlıktır, bakın ben silver üye oldumuşum bu işi kim yaptıysa teşekkür ederim, ama yarın miço, tayfa, oltacı olabilirim.
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Murat adına üzüldüm umarım en kısa zamanda aramıza döner..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  fish or die jr.mod olmuştur LeVrEkCi 36 4,257 22-06-2012, 14:40
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Yetki Terfisi (Fish or Die) Lapsetur 34 5,526 25-12-2008, 21:43
Son Yorum: alperburdur
  fish or die jr mod LeVrEkCi 50 6,409 04-04-2008, 13:24
Son Yorum: fish or die
  muratçaka---fish or die LeVrEkCi 11 2,547 09-02-2008, 17:44
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi