Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazan ustaları
Ustalar ben sazan için 0,35 mm makarna renginde açık sarı 100 m lik misina aldım sazan için bu idealmı sice? Kamış 2,70 m
Bul
sazan (aynalı sazan) av teknikleri - Amatör Balıkçı

bunu bir okursan çok çok faydası olacaktır
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Ustalar ben sazan için 0,35 mm makarna renginde açık sarı 100 m lik misina aldım sazan için bu idealmı sice? Kamış 2,70 m

Ben 0,50 ana misina ve 0,40 beden yapıyorum.kamış 3,50 ve 300 gr atarlıGulumse
Bul
bir dene bakalım ümitcim.en ideali senin eline yatkın olandır.rasgelsin kardeşim.Alkis
Bul
Eyvallah abilerim teşekkürler Wink
Bul
Ümit herkesin kendine özgü denemeler neticesinde bulduğu misina çeşitleri var aldığın misina yumuşaksa ve gam yapmıyorsa sorun yok demektir, hadi rastgeleWink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Ümit herkesin kendine özgü denemeler neticesinde bulduğu misina çeşitleri var aldığın misina yumuşaksa ve gam yapmıyorsa sorun yok demektir, hadi rastgeleWink

Sağolasın abi , senin önceden belirttiğin gibi çamur rengine yakın iyi bir misina aldım hayırlısı Smile
Bul
Misinan sağlam, avların bereketli olsun76
Bul
avlakta takımın takılabileceği çalı,balığın girebileceği kaya yoksa 0.35 kullanabilirsin.benim avlandığım yerde çalı ve kaya bol bu yüzden 0.50 beden 0.35 köstek kullanıyorum.herkesin kendine göre seçimi oluyor.rastgele...
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan ustalarindan yardim albatrossdeniz 2 2,387 19-02-2007, 10:15
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi