Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daricada kayip
Arkadaşlar körfeze kıyısı olan ilçelerde hatta daha uzak olan yerlerde denize çıkan arkadaşlara duyurudur kayıp olan kişi benim yiğenim 28 Mayıs 2012 05:27

Darıcalı Profesyonel Dalkıç Berkant Yalçın(41), Eskihisar Köyü açıklarında dalış yaptı. Uzun süre su yüzüne çıkmayan Yalçın’ı arayan jandarma ekipleri ve Sahil Güvenlik aramalarına devam ediyor

Biz aramalara devam ediyoruz bilgisayar başında olamayacağımdan herhangi bilgi alan olursa en azından cenazesini bulalım diyoruz cep telefonumu burdan yazıyorum 0533 025 22 71
Bul
çok üzüldüm ahmetcim.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız.Affet
Bul
zaten o nedenle formda konu açtım abicim nekadar geniş çevre okadar haber gelir dedim ama tüm dalış yapan arakadaşlara uyarım olsun kesinlikle tek dalış yapılmaz denize kafa tutulmaz çok uyardım ama işe yaramadı işte
Bul
sabah sabah moralim bozuldu inşallah bir mucize olurda bulunur.
Bul
darıcalı yazdı:zaten o nedenle formda konu açtım abicim nekadar geniş çevre okadar haber gelir dedim ama tüm dalış yapan arakadaşlara uyarım olsun kesinlikle tek dalış yapılmaz denize kafa tutulmaz çok uyardım ama işe yaramadı işte

haklısın ahmetcim.allah yardımcınız olsun.zor bir durum.sabırlar diliyorum.
Bul
Allah yardimciniz olsun AHMET abi insallah sag salim kavusursunuzAffet
Bul
Üzülmemek elde değil Allah yar ve yardımcınız olsun..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun biran önce sağ salim bulunur inşallah...Affet
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
inşallah bulunur...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
İnşallah en kısa zamanda bulunur,üzüldüm
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mudanya dan aci bİr kayip mudanya 24 4,919 09-03-2010, 16:56
Son Yorum: Atakan_YeniFoca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi