Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu kez oğlumsuz
22/05/2012 Yıllık izinde olmam nedeniyle bu günüde balık peşinde geçirmek istedim.Sabah saat 08.00 kalkarak deniz kıyısının yolunu tutum.Bu gün deniz yüzeyi çok pisti ve geçen haftaki verimlilik yoktu günü 95 adet istavritle sonlandırdım.Yanımda kimse olmadığı için resimleri evde çekmek zorunda kaldım.[Resim: 6g384.jpg][Resim: 6g38y.jpg]
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
bu olumsuzsa sen olumlu rapor koyma abi kesin tebliği aşar o zaman Siyirdimbereketli olsun rastgele.Alkis
Bul
Baligi kirmissin Recep..tebrikler..Alkis
afiyet olsunSeerf
guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maşallah abi bu az balıksa artık bişey bilmiyom ben, bundan daha fazlasını tekneler alıyor.
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
bereketli olsun recepcim,eline sağlık.yanlızda olsan oldukça güzel balık almışsın.afiyetle kardeşim.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu olumsuzsa sen olumlu rapor koyma abi kesin tebliği aşar o zaman Siyirdimbereketli olsun rastgele.Alkis

Avcı Altan yazdı:maşallah abi bu az balıksa artık bişey bilmiyom ben, bundan daha fazlasını tekneler alıyor.

"oğlumsuz"la "olumsuz" karışmış galiba.Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu olumsuzsa sen olumlu rapor koyma abi kesin tebliği aşar o zaman Siyirdimbereketli olsun rastgele.Alkis
Sevgili Nihat oğlum ve ben raporumda daha bereketliydi balık teşekkürler.
Albatros-gr yazdı:Baligi kirmissin Recep..tebrikler..Alkis
afiyet olsunSeerf
guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele
Teşekkürler Faruk bey sizlerede nasip olsun.
Avcı Altan yazdı:maşallah abi bu az balıksa artık bişey bilmiyom ben, bundan daha fazlasını tekneler alıyor.

Teşekkürler Altan bey geçenki raporumla kıyasladımda ondan Smile
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Bereketli olsun Recep abi.
Maşallah çıtır çıtır gider onlarAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
evet yaa yaznlış okumuşum kusura bakmayın,o zaman birde oğlunuz olsa demeliymişim Gulumse
Bul
Tebrikler RECEP abi daha bollarina...Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi