Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunlar balik olamaz
ANTALYA mavikent tarafında aile olarak piknige gitmiştik deniz kenarıydı aile olarak gittigimiz için avlanmak biraz zordu ama yinede acaba diye takımlarımı yanıma almıştım malum aşçı olunca ızgara hazırlama aşaması bana kalıyordu dayım deniz kenarına dogru kayaların üztünden avlanmaya başlamıştı bben hazırlık yaparken bir gözümde ondaydı derken iki tane sokar aldı bende yanında yerimi almıştım ama yine o AKDENİZİN baş belası balonlar rahat bırakmadı takımlarımızı kesmeye başladı ufak ufak ekmek parçaları atıp önümüze gelmelerini bekledik ve kıyıya kadar gelmişlerdi büyüklükleri 1,5 2 kglıktı hemen arabadan atçek yaptıgım makinamı getirdim eski bir rapala takarak kaptırırsakta eski olan gitsin diye atçek yapmaya başlamıştım fakat rapalayı begenmemişl olacaklarki gelmediler yine ekmekledik ön tarafımızı rapalayıda hemen ekmeklerin yanına bıraktım ve gelmelerini bekledi çırptırma yöntemiyle iki tanesini kıyıya çektim balık degil birer canavarlar yorum sizin...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
balon balığı murat tadı çok güzelmiş ama uygun temizlenmeden zehi kesesi dağılırsa yiyen kişi afiyetle ölüyormuş.sen uzak dur en iyisi.
Bul
Yapacak bir şey yok Hi bu lanetler dört bir yanımızı sardılar ne yazıkki.
Bu balığın temizlenmesiyle ilgili rauf kaptanın bir konusu vardı linki ekliyorum.

BALON BALIĞI Morg masasında(video) - Amatör Balıkçı
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
çok enteresan,eline sağlık muratcım.serkencığımın verdiği lingteki rauf abimin videosunuda izledim.o nasıl bir ağız yapısıdır öyle.korkunç.birde mürene tehlikeli derler.nerede görülmüş bira kutusu kemiren müren.Nayirolamaz
Bul
Doganın bir parçası.. diger balıklar gibi.. üstelik binlerce yıldır sıcak denizlerde yaşıyor bunlar.. akdenize gelme olayı da biz insanoğlunun marifeti ile oldu ...yaşadıkları kendi sularında nasılki bir denge var ise yıllar sonra akdenizde de bu denge olacaktır..
Bul
Bundan kancaları cıkarırken çok dikkatli olmalıRolleyesne o kutunun haliHi
Bornova - izmir
Bul
Murat'cım tanıştırdığım pala bundan dört sene evvel yakalamış bilmediklerinden yediler eşi ve annesi bir hafta kendisi bir ay hastanede yoğun bakımda yattı,kanındaki zehir uzun yıllar sıfırlanmadı,aman deyim kimse yemeğe kalkmasın.NayirolamazNayirolamazNayirolamaz
Bul
orhanekmekci yazdı:Bundan kancaları cıkarırken çok dikkatli olmalıRolleyesne o kutunun haliHi

İğneyi çıkarırken kargaburnunun ucunu kırdı.Nayirolamaz
Bul
LeVrEkCi yazdı:balon balığı murat tadı çok güzelmiş ama uygun temizlenmeden zehi kesesi dağılırsa yiyen kişi afiyetle ölüyormuş.sen uzak dur en iyisi.

Ben almayayim abi kalsin kokusu bile farkli baliginGulumse
Bul
ADALYA yazdı:Murat'cım tanıştırdığım pala bundan dört sene evvel yakalamış bilmediklerinden yediler eşi ve annesi bir hafta kendisi bir ay hastanede yoğun bakımda yattı,kanındaki zehir uzun yıllar sıfırlanmadı,aman deyim kimse yemeğe kalkmasın.NayirolamazNayirolamazNayirolamaz

Ucuz atlatmislar bundan sonra ellemez bile herhalde...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi