Yorumları: 5,885
Konuları: 137
03-05-2012, 23:24
(Son Düzenleme: 04-05-2012, 00:28, Düzenleyen: YaKaMoZ.)
Dün ben baliktayken ne zamandir tanismayi sabirsizlikla bekledigim ETEM abi aradi ben balikta oldugum icin yine tanismak nasip olmadi ve bu sabah ilk siteye girenler BEN ve ETEM abiydik hoş bir sohbetin ardindan bugun bulusmak icin sozlestik ve bulusma yerimiz ETEM abinin arkadasinin sanayide bulunan tekne motorlari servisi idi ee daha onceden tecrube kazanmistim siteden tanidigim abilerle karsilasmamda acemiligimi atmistim ben ETEM abiyi kafamda profilini cizmistim cizmesinede karsimda profilinde emekli yazinca gobekli yasli birini bekliyordum ki karsimda gorunce kendimden utandim gayet yakisikli karizmatik sicak kanli birini gorunce sasirdim beni cok sicak karsiladi bir cirpida arkadaslariyla tanistirdi aksama kadar benim kahrimi cekti girdigimiz ortamlarda yabancilik cekmemem icin elinden gelen her seyi yapti bu yillik iznimin ilk gunu boyle guzel dolu dolu gecmesini sagladigin icin bana sicak kanli davranislarinla benimle kirk yillik abi kardes gibi davrandigin icin cok tesekkur ederim ETEM abicim ANTALYA dan senin gibi degerli bir balikci dostu kazandirdigi icim FORUM AMATOR BALIKCI ailesi kuruculari ve yoneticilerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
NOT:Muhabbet ve ortam o kadar guzeldiki resim cekmeyi unutmuþum ilk karsilasmamizda insallah...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
murat olmadı şimdi bbu güzel anlar kalıcı olmalı.

ama yinede geçirdiğiniz güzel gün için tebrikler

işte güzellik
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 25,969
Konuları: 290

guzel bir bulusma olmus Murat
fotosuz bir daha olmasin

..diye bir firca atayim dedim

saka saka

ama
bir dahakine fotolari unutma
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
canımsınız.işte bu sitenin en güzel özelliği.sanalı gerçek yapıp olağan üstü dostluklar oluşturmak.harikasınız.seviyorum hepinizi.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Böyle güzellikleri görmek

çok güzel.
Helede bu ortam sayesinde tanışıp görüşmek sanki yılların dostunu görmek gibi bir heyacan veriyor

böyle muhteşemlikleri hep görmek dileğiyle
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
resim yoksa alkışda yok

Yorumları: 139
Konuları: 2
Murat'cım merhaba;
Her şey senin çabaların ve içten,samimi ve doğallığınla,oluştu,senin gibi değerli bir arkadaşım daha olduğu için çok mutlu oldum,ancak burada en büyük pay değerli AMATÖR BALIKÇI FORUM yapımcıları ve katılımcılarınındır,bundan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,sitenin daha başarılı olabilmesi içinde Antalya'dan diğer arkadaşlarıda tek tek üye yapmaya çalışacağım,tekrar görüşmek dileğiyle sahillerin en yakışıklı balıkcısı,