Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etem abimle güzel bir gün
Dün ben baliktayken ne zamandir tanismayi sabirsizlikla bekledigim ETEM abi aradi ben balikta oldugum icin yine tanismak nasip olmadi ve bu sabah ilk siteye girenler BEN ve ETEM abiydik hoş bir sohbetin ardindan bugun bulusmak icin sozlestik ve bulusma yerimiz ETEM abinin arkadasinin sanayide bulunan tekne motorlari servisi idi ee daha onceden tecrube kazanmistim siteden tanidigim abilerle karsilasmamda acemiligimi atmistim ben ETEM abiyi kafamda profilini cizmistim cizmesinede karsimda profilinde emekli yazinca gobekli yasli birini bekliyordum ki karsimda gorunce kendimden utandim gayet yakisikli karizmatik sicak kanli birini gorunce sasirdim beni cok sicak karsiladi bir cirpida arkadaslariyla tanistirdi aksama kadar benim kahrimi cekti girdigimiz ortamlarda yabancilik cekmemem icin elinden gelen her seyi yapti bu yillik iznimin ilk gunu boyle guzel dolu dolu gecmesini sagladigin icin bana sicak kanli davranislarinla benimle kirk yillik abi kardes gibi davrandigin icin cok tesekkur ederim ETEM abicim ANTALYA dan senin gibi degerli bir balikci dostu kazandirdigi icim FORUM AMATOR BALIKCI ailesi kuruculari ve yoneticilerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
NOT:Muhabbet ve ortam o kadar guzeldiki resim cekmeyi unutmuþum ilk karsilasmamizda insallah...
Bul
murat olmadı şimdi bbu güzel anlar kalıcı olmalı.Affetama yinede geçirdiğiniz güzel gün için tebriklerAlkisAffet işte güzellik Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:murat olmadı şimdi bbu güzel anlar kalıcı olmalı.Affetama yinede geçirdiğiniz güzel gün için tebriklerAlkisAffet işte güzellik Affet

ERDEN abicim en kisa zamanda twkrar bulusmak icin sozlestik resimleride en kisa zamanda paylasirim...Gulumse
Bul
AlkisAlkisAlkisguzel bir bulusma olmus Murat
fotosuz bir daha olmasinHadiordan..diye bir firca atayim dedim Siyirdimsaka sakaSiyirdim
ama
bir dahakine fotolari unutmaSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
canımsınız.işte bu sitenin en güzel özelliği.sanalı gerçek yapıp olağan üstü dostluklar oluşturmak.harikasınız.seviyorum hepinizi.Sefiom
Bul
Yaşadığın ve yaşattığın o keyifli paylaşımı fotolamamakRolleyes eksiklik katmış ama tek eksiğimiz o oluversin. SizleriAlkisAlkisAlkis
Bul
Böyle güzellikleri görmek Smile çok güzel.
Helede bu ortam sayesinde tanışıp görüşmek sanki yılların dostunu görmek gibi bir heyacan veriyor AlkisAlkis böyle muhteşemlikleri hep görmek dileğiyle Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
resim yoksa alkışda yok SiyirdimSeerf
Bul
Murat'cım merhaba;
Her şey senin çabaların ve içten,samimi ve doğallığınla,oluştu,senin gibi değerli bir arkadaşım daha olduğu için çok mutlu oldum,ancak burada en büyük pay değerli AMATÖR BALIKÇI FORUM yapımcıları ve katılımcılarınındır,bundan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,sitenin daha başarılı olabilmesi içinde Antalya'dan diğer arkadaşlarıda tek tek üye yapmaya çalışacağım,tekrar görüşmek dileğiyle sahillerin en yakışıklı balıkcısı,AlkisAlkisAlkis
Bul
ADALYA yazdı:Murat'cım merhaba;
Her şey senin çabaların ve içten,samimi ve doğallığınla,oluştu,senin gibi değerli bir arkadaşım daha olduğu için çok mutlu oldum,ancak burada en büyük pay değerli AMATÖR BALIKÇI FORUM yapımcıları ve katılımcılarınındır,bundan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,sitenin daha başarılı olabilmesi içinde Antalya'dan diğer arkadaşlarıda tek tek üye yapmaya çalışacağım,tekrar görüşmek dileğiyle sahillerin en yakışıklı balıkcısı,AlkisAlkisAlkis

Merhaba abicim tesekkur ederim ...İste bu mukemmel olurAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Araphüso abimle yaptigim mini organizasyon YaKaMoZ 35 5,440 30-04-2012, 21:07
Son Yorum: YaKaMoZ
  işte güzel bir şiir eldapan 13 3,149 07-06-2009, 14:56
Son Yorum: Zıpkıncı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi