Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.Minik Denizciler Şenliği
Bugün İZMİR'de 2ncisi düzenlenen MİNİK DENİZCİLER ŞENLİĞİNİN bir parçası olmanın haklı onurunu yaşarken izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Fotolar çok şey anlatırken beni mutlu eden gelecekte bilinçli doğa tutkunlarnın çoğalması. Şenlikte gün boyu minklere denizlerimizin temiz tutulmasının önemi, bağlar, tekneler, deniz ürünleri, ve kendilerinin çizdiği resimler sergilendi. Mangalda pişirilen balıklar akşama kadar kesintisiz olarak katılımcılara ve izleyicilere ikram edildi. Bu şenliğin oluşmasındaki katkılarından dolayı Konak Belediyesine, Deniz Ticaret Odasına, Dev Ajans'a ve diğer sponsorlara da buradan teşekkür ediyorum.Alkis Belgeli denizcimizSmile bana Dede diyen Kayınbiraderimin oğlu sevgili Kerem'im. Bu konulardaki hassasiyeti beni hep mutlu etmiştir.76
Aslında kendimi konuşmamak için zor tuttum. Miniklerimize, AB'nin ağzı sulana sulana ülkemiz kıyı balıkçılığını öldürmek için pis planlarını anlatmak vardı ya NayirolamazDedim ya zor tuttum kendimi Trol'lerin zararlarını, kaçak avcılığın nelere mal olduğunu, Balık çiftliklerinin pisliklerini ve saymakla bitiremeyeceğimiz diğer deniz sorunlarımızı. Neyse konu şenlikti ve vazgeçtimRolleyes

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
AlkisAlkis çok güzel bir organizasyon.çoçuklara denizin kıymetini öğretemezsek büyüdüğünde zor algılarlar.en azından denizi kirletmemeyi öğrensinler bu da yeter.
bu organizasyonu yapan ve emeği geçen herkese teşekkürler ,sağolun var olun.
bu sitenin salt balık avı değilde bu tür paylaşımlarlada destekleniyor olması amatör balıkçı sitemizin genişliğini gösterir.
Ercan abi bu güzel paylaşımlar için teşekkürler,sağolasın.AlkisAlkis
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bu çoçuklarda hayat varmahşallah hepsi birer pırlanta keşke bu eyitimlerin devamı herzaman olsa ama sadece küçükler için deyil büyükler içinde olsa zaten büyükler kirletmiyormu canım denizlerimizi
Bul
AlkisAlkisAlkismükemmel.AlkisAlkis
Bul
tam anlamıyla güzel bir şenlik olmuş,
ercan abi çocuklarımızın öorallerini bozmadıgın iyi olmuş içleri umut dolu olsun belki ileride onlar büyük projelerle doğayı kurtarırlarrSeerf
Bul
Alkisguzel bir senlik olmus Ercan abiAlkis
paylasim icinde ayrica tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tahsinmersin yazdı:AlkisAlkis çok güzel bir organizasyon.çoçuklara denizin kıymetini öğretemezsek büyüdüğünde zor algılarlar.en azından denizi kirletmemeyi öğrensinler bu da yeter.
bu organizasyonu yapan ve emeği geçen herkese teşekkürler ,sağolun var olun.
bu sitenin salt balık avı değilde bu tür paylaşımlarlada destekleniyor olması amatör balıkçı sitemizin genişliğini gösterir.
Ercan abi bu güzel paylaşımlar için teşekkürler,sağolasın.AlkisAlkis
Tahsin kardeşim tabii ki çocuklara bu eğitim çok faydalı ama sadece denizi değil dünyayı kirletmemek gerektiğini öğrenmeliler ve bunu öğreticek olanlar duyarl büyüklerdir76

acemi dalgıç yazdı:bu çoçuklarda hayat varmahşallah hepsi birer pırlanta keşke bu eyitimlerin devamı herzaman olsa ama sadece küçükler için deyil büyükler içinde olsa zaten büyükler kirletmiyormu canım denizlerimizi
Murat çok doğru söylemişsin kirleten büyükler ve onların yetişdirdiği duyarsız veletler. Halen sokaklarda tükürüyor, halen sokaklara çöp döküyor ve maalesef her türlü pisliği yapıyorlar. KİMLER Mİ? Eğitimden nasibini almamış görgüsüzlerRolleyes
Bul
LeVrEkCi yazdı:tam anlamıyla güzel bir şenlik olmuş,
ercan abi çocuklarımızın öorallerini bozmadıgın iyi olmuş içleri umut dolu olsun belki ileride onlar büyük projelerle doğayı kurtarırlarrSeerf
Nihat bak sende umudunu yitirmişsinRolleyes BELKİ demişsin. Belki İnşallah..... İnşallah ise gerçek olur76

Albatros-gr yazdı:Alkisguzel bir senlik olmus Ercan abiAlkis
paylasim icinde ayrica tesekkurlerSeerf
Teşekkürler abicim gerçekten güzeldi. Ben organizasyonlara imza atan biri olarak hep şunu söylerim. Yapılan çalışma amacına ulaşmalı76
Bul
yycolak yazdı:AlkisAlkisAlkismükemmel.
Öyle amaSnifsinfSnifsinfSnifsinfBüyükleri gördükçeRolleyes Denizlerimiz üzerinde oynanan oyunları gördükçeBabyBaby
Bul
Org.gercekleşmesinde emeği geçenlere teşekkürlerAlkispaylaşım içinde sanaAlkiskaptanım.
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi