Bugün İZMİR'de 2ncisi düzenlenen MİNİK DENİZCİLER ŞENLİĞİNİN bir parçası olmanın haklı onurunu yaşarken izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Fotolar çok şey anlatırken beni mutlu eden gelecekte bilinçli doğa tutkunlarnın çoğalması. Şenlikte gün boyu minklere denizlerimizin temiz tutulmasının önemi, bağlar, tekneler, deniz ürünleri, ve kendilerinin çizdiği resimler sergilendi. Mangalda pişirilen balıklar akşama kadar kesintisiz olarak katılımcılara ve izleyicilere ikram edildi. Bu şenliğin oluşmasındaki katkılarından dolayı Konak Belediyesine, Deniz Ticaret Odasına, Dev Ajans'a ve diğer sponsorlara da buradan teşekkür ediyorum.
Belgeli denizcimiz
bana Dede diyen Kayınbiraderimin oğlu sevgili Kerem'im. Bu konulardaki hassasiyeti beni hep mutlu etmiştir.
Aslında kendimi konuşmamak için zor tuttum. Miniklerimize, AB'nin ağzı sulana sulana ülkemiz kıyı balıkçılığını öldürmek için pis planlarını anlatmak vardı ya
Dedim ya zor tuttum kendimi Trol'lerin zararlarını, kaçak avcılığın nelere mal olduğunu, Balık çiftliklerinin pisliklerini ve saymakla bitiremeyeceğimiz diğer deniz sorunlarımızı. Neyse konu şenlikti ve vazgeçtim

Aslında kendimi konuşmamak için zor tuttum. Miniklerimize, AB'nin ağzı sulana sulana ülkemiz kıyı balıkçılığını öldürmek için pis planlarını anlatmak vardı ya