Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Almanya Berlin den selamlar
Merhaba balik ve balikcilik sevdalilari. sizlere memlekete uzaklardan yaziyorum. web sayfasina daha bugun itibari ile üye oldum ve gördügüm herkes paylasimlarini yayinlayabiliyor ve desteklerini verebiliyorlar. SIKI yönetim altinda balik tutma pesinde olan bizler güzel ülkemizde iskelede rahatca 3 - 5 balik tutup stresten uzak zamanlar gecirmek icin arayislar sarfediyoruz. en azindan ben öyle yapiyorum.

ben daha cok arkadaslarimla birlikte Almanyanin Hamburg eyaleti civarinda Heiligenhafen denen bölgede gemilerle acilarak Hochseeangeln dene turlara katilarak avlaniyorum ve de burada Morina (Dorsch) avliyoruz. bu konu ile ilgili isteyen arkadaslara bilgiler verebilirim zaten aman buldukcada ben sayfaya eklemek istiyorum yasadiklarimizi.

Kusadasi bölgesinde nasil balik yakalarim hangi tür yemleri kullanmam gereki ve de cok merak ettigim mirmir baligini 5.-6. aylarda nasil yakalarim.. bana bir kaynak söylerseniz cok sevinirim. sayfayi incelemeye yeni basladim.

Herkese cok tesekkür ederim. calismalarinizda basarilar dilerim herkese..

Iyi avlar
Zafer Üstün
Berlin
Bul
zafer aramıza hoşgeldin Almanyadan birkaç üyemiz vardı harika raporlarla siteyi renklendiriyorlardı sonra kendi sitelerini açtılar ve tekrar kapatıp kayboldular,senden güzel raporlar bekliyoruz.kuşadası için bilgiler gelecektir.kolay gelsin.
Bul
Zafer ailemize hosgeldinSeerf
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ZAFER arkadaşım FORUM AMATÖR BALIKÇI NET ailesine hoş geldin umarım hoşça vakit geçirirsinGulumse
Bul
herkese cok tesekkürler insallah Smile bu arada kusadasindakileri nerdesiniz yaa bir ay sonra ordayim. nerde ipuclari Smile
Zafer Üstün
Berlin
Bul
Zafer tekrar hoşgeldin. Oralarda Liman kentinde olmanın avantajları varmıdır bilemem ama. Hamburg çok beğendiğim bir şehirdir. Kıyıdan mrmır için nereler verimlidir bilemem, tekneden 20*25 kulaç'ta iyi balık alndığını hep duydum. Yem olarak Sülünez ve mamun sıkça kullanılan yemler olup. Sardalya da iş yapıyor.76
Bul
Aramıza hoşgeldin Zafer,keyifli paylaşımlar dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
sitemize hoşgeldin.
mırmır avı için;20-30 gram arası kurşunlu,2 li veya 3 lü köstekli takım uygun olur.
misina ise 0.30 u geçmesin.iğne tavsiyem ise mustad 515/5. yem olarak boru kurdu idealdir.avlak yeri olarakta kumluk yer olmalı.mayıstan haziranın ortalarına kadar plajlar kalabalık olmaz.gün batımına doğru el-ayakta çekilmiş olur.rast gele diyelim.
sen türkiye ye gelde gerisi kolay.İzmir de biz Maydonaz da da Yalçın abimiz var.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Aramıza hoşgeldin Zafer,keyifli paylaşımlar dilerim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
tahsinmersin yazdı:sitemize hoşgeldin.
mırmır avı için;20-30 gram arası kurşunlu,2 li veya 3 lü köstekli takım uygun olur.
misina ise 0.30 u geçmesin.iğne tavsiyem ise mustad 515/5. yem olarak boru kurdu idealdir.avlak yeri olarakta kumluk yer olmalı.mayıstan haziranın ortalarına kadar plajlar kalabalık olmaz.gün batımına doğru el-ayakta çekilmiş olur.rast gele diyelim.
sen türkiye ye gelde gerisi kolay.İzmir de biz Maydonaz da da Yalçın abimiz var.Gulumse

eyvallah abim sagolasin. bakalim artik bu tavsiyelere göre seti hazirlayacam. kismetse artik bakalim. tuttugum baliklar burada olacak Wink
Zafer Üstün
Berlin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan selamlar uzun metin 22 1,000 22-03-2017, 23:01
Son Yorum: Lakerda
  Antalya'dan selamlar KARAHANLI07 7 351 28-02-2017, 09:47
Son Yorum: yaser2sultan
  Selamlar ormanci61 13 782 07-10-2016, 19:00
Son Yorum: Lakerda
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 299 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  İstanbuldan selamlar BULFATIKRA 8 1,318 15-06-2016, 13:45
Son Yorum: rusan
  abiler sakaryadan selamlar Nizam 20 2,580 07-09-2015, 22:59
Son Yorum: murki
  Trabzon Akçaabattan selamlar siyah5beyaz2 15 2,273 21-08-2015, 17:25
Son Yorum: tahsinmersin
  selamlar adskml 17 1,630 30-05-2015, 22:19
Son Yorum: tahsinmersin
  Ankaradan Selamlar NomadSoul 19 2,137 28-05-2015, 08:59
Son Yorum: NomadSoul
  izmir bornovadan selamlar sinan35 18 2,642 27-01-2015, 14:08