Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012 nisan ayı ayın avcısı
nisan ayı ayın avcısı oylamasına katılmak isteyenler lütfen raporlarının bir kopyasınıda buraya eklesinler.
nisan son gün akşamına kadar gelen raporlar sonucunda 4 mayıs saat:17:00 ye kadar oylama yapılacak ve 1. olan kişi 1 ay boyunca vip üyemiz olacaktır.yıl sonunda en çok vip üyelik alan üyemize 1 adet kaliteli markalardan rapala hediye edilecektir.

-raporunu buraya eklemeyenlerin raporları oylamaya girmeyecektir.
-aynı bilgisayardan 1 den fazla oy tespitlerinde o oylar iptal edilecektir.
-tarihli resim veya tarih belirten bir obje kullanmak mecburidir.
-resimlerde avı yapan kişi av yerinde balıkla beraber resim eklemek zorundadır.
-önemli olan avın büyüklüğü değil raporun ayrıntılı ve güzelliğidir.
-ayın avı değil ayın avcısı oylanacaktır.

gurup halinde raporu olanlar ya 1 kişi gönderip o katılsın yada herkes tuttugu balıkları ayrı ayrı göndererek katılsın.
herkese iyi eğlenceler.rastgele.
Bul
[SIZE="5"]raporların alt alta kolay bulunabilmesi için lütfen bu konuya yorum yapmayınız.teşekkürler[/SIZE]
Bul
Evet arkadaşlar; yeni başladım amatör balıkçılığa.Alıştırmalardan sonra 7-8 kere gittim.. 2 sahte kaybettim., artık tam ümidimi yitirmeye başlamıştım. Karar verdim bide hafta içi sabah gidecektim. Akşamdan hazırladım herşeyimi, rapalamı bağladım.Saati 5 e kurdum,hemen kalktım ve 5:30 gibi de Samandağda atmaya başladım. 3-4-5 derken bir şey takıldı çekmeye başladı. Bende yavaş yavaş çekerken suyun içinden bem beyaz bir şeyin sağ sol yapa yapa geldiğini farkeettim. ve oltayı fazla kaldırmadan çekmeye devam ettim. bulunduğum kayaya aldım. Ama nasıl heyecan ilk balık sonuçta.
Rapalayı çıkaramadım.Kot pantolana takdırdım. Çok sıçradığı için bende rapalayı ucundan kestim. Başka sahte takayım derken suya düşürdüm eğildim onu biraz uğraşlar sonucu aldım. Heyecandan bi süre bağlayamadım. Görseniz baya gülersiniz halime. Vesselam bağlayıp attıysam da kısmetimiz 1 taneymiş. İnşallah bundan sonraya.
Tam acemi şansı yani. Bide şansımı yarışmadan yana kullanayım dedim Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Merhabalar FORUM BALIKÇI ailesi 06.04.2012 cuma günü işten çıkmış evin yolunu tutmuştum baktım benim ikizler evin bahçesinde top oynuyor bende onlarla top oynamaya başladım evin balkonundan annem sesleniyor telefonun çalıyor diye ikizlerden biri hemen kaptı geldi telefonu arayan ara sıra balıga gittigimiz ÖZGÜR diye bir arkadaştı en son kendisinle balıga gittigimizde uzun zaman geçmişti ve o gittigimiz gün iyi balık almıştık bana o günden sonra başka arkadaşlarıyla gittikleri balıktan hep eli boş döndügünü benim kerndisine şanslı geldigimi söylüyordu gidelimmi diye sordu benimde hazır tarafımdı malzemeler hemen arabadaydı zaten geldi ve hemen araçla bir arkadaş daha vardı HÜSNÜ onuda alıp yola koyulduk yemlerimizi tedarik ettik bugün herzamankinden farklı bir mera deneyecektik oteller bölgesinde aradan bir sahil gözümüze kestirdik allahtan oteller sezonu tam olarak açmamıştı yoksa bizim iş suya düşecekti yinede güvenliklerle ufak bir pazarlıktan sonra sahile indik birde ne gçrelim sahilde ruslar denizdeydi biraz bekledikten sonra yavaş yavaş kimse kalmadı sahilde ve oltalarımızı nihayet denizle buluşturduk ilk balıgı ben almıştım balıgın oldugu haberleri kamışları hareketinden sonra kendini belli etti ilk aldıgım 4 balıgı mercan olduguna karar versemde tam olarak cinsini anlayamadım işin garip tarafı 4 ne olduguna karar vermekte zorlandıgımız balıklardan sadece ben yakalayabilmiştim tabiki arkadaşlarda biraz kıskançlık oldu ama yapacak bir şey yoktu beni sevmişlerdi gecenin sonunda diger arkadaşlar 5 er tane mırmırla eve dönerken ben onlara göre daha şanslıydım en kısa zamanda sezon açılmadan tekrar bu merayı ziyaret etmek istiyorum saygılar...

Bul
FORUM AMATÖR BALIKÇI ailesi abilerim ve kardeşlerim en son ugradıgım meraya dün yine ugradım bu defa yanımda farklı arkadaşlar vardı bu gittigim arkadaşlar genelde tekneyle denizden giden bir ekipti yani kıyı tecrübesi fazla yoktu 45 dakikalık yolculuktan sonra meramıza varmıştık iştende yorgun çıkmıştım ama iş balık avlamak olunca akan sular duruyordu yorgun olmama ragmen ve sabah 8 de mesaim başlayacagını bile bile gelmiştim yinede yeni keşfettigim meram az da olsa beni boş çevirmedi balık hala verdı ve alıyordumda fakat yanımda gelen arkadaşlar alamadıkları için canları sıkılmıştı ve eşleride sürekli telefon açtıgı için gidelimde gidelim tututurunca fazla kalamadık saat 22 gibi geri dönmek zorunda kaldık mecburen ama en yakın zamanda tekrar aynı meradayım saygılar...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,285 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,747 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,537 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  temmuz ayın 1. si LeVrEkCi 35 4,995 11-08-2012, 11:14
Son Yorum: fish or die