Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dikkat ogs
Merhba dostlar.. önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.. aman dikkatli olalım ve gafil avlanmayalım..

Otoyol ve köprülerde OGS gişelerinden geçiş azami hızı 30 km/saat’tir.

Bu sınırlamada bugüne kadar herhangi bir yaptırım uygulanmamaktaydı, ancak 01 Nisan 2012
tarihinden itibaren OGS gişelerinden 30km/saat’ten daha hızlı geçilirse;

1. OGS okumayacak ve kaçak geçiş işlemi uygulanacaktır.
2. Geçiş ücreti OGS’den tahsil edilmeyecektir.
3. Aşırı hız cezası kesilecektir.

Yukarıda detaylandırılan yaptırımlar 01 Nisan 2012 tarihinden itibaren uygulanacaktır.
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Merhba dostlar.. öneml bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.. aman dikkatli olalım ve gafil avlanmayalım..

Otoyol ve köprülerde OGS gişelerinden geçiş azami hızı 30 km/saat’tir.

Bu sınırlamada bugüne kadar herhangi bir yaptırım uygulanmamaktaydı, ancak 01 Nisan 2012
tarihinden itibaren OGS gişelerinden 30km/saat’ten daha hızlı geçilirse;

1. OGS okumayacak ve kaçak geçiş işlemi uygulanacaktır.
2. Geçiş ücreti OGS’den tahsil edilmeyecektir.
3. Aşırı hız cezası kesilecektir.

Yukarıda detaylandırılan yaptırımlar 01 Nisan 2012 tarihinden itibaren uygulanacaktır.

bilgilendirme için teşekkürler berkan,sadece gişelerde değil heryerde sınırlara uymanın faydası var zararı yok.teşekkürler.
Bul
bilgi paylaşılınca faydalı olur.bu konuyu bildiğim halde paylaşmayı düşünememişim.
bu uyarı için teşekkürler.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
İki sene önce 2 araba karabükden dönüyorduk ve oranın tem bağlantıdaki OGS girişi baya bi geniş ve arkadaş 130 la girmişti Rolleyes ve 1 hafta sonra cezası elinde idi Siyirdim.

Tabiki güzel bir uygulama ama çok kaza olacak çooook Snifsinf

Berkan abi önemli bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Rica ederim.. bu uygulamanın özellikle Boğaz Köprüsünde trafiğe olumsuz etki edeceği konuşuluyor ancak ancak kaza olmasındansa trafikte 15 dk fazla beklemek daha iyidir..

Kazasız yolculuklar Seerf
Bul
Bu arada her ne kadar bu bilgi şirketimizce tüm personele mail ortamında bildirilmiş olsa da henüz emniyetçe teyit edildiğine dair net bir bilgiye ulaşamadım. Her ihtimale karşı dikkatli olmakta yarar olacağı düşüncesi ile paylaştım.
Bul
Berkancığım paylaşım için teşekkürler.Gerçi benim arabam yok ama,yan cebime koy misali arabadan da indiğim yok.Tekrar teşekkürler.Alkis
Bul
eski alışkanlıkları bırakmakta zor oluyorHappypaylaşım için teşekkürler BerkanGulumse
Bornova - izmir
Bul
paylaşım için teşekkürler.Alkis
Bul
teşekkürler berkancım.aklımızda olsun.Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi