Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Okuma V System 300cm 20-60gr Spin Kamış
Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...

Uzunluk:300cm
Atar:20-60gr
Kapalı boy:150cm
Ağırlık:250gr
Mantar Sap
Karbon gövde

300cm boy, 150cm kapalı boy, 20-60g atma ağırlığı, kaliteli mantar sap, 250g ağırlık
kamışa esneklik ve hafiflik sağlayan karbon malzeme gövde, Özel kadife kılıf ile birlikte.

Kısa süre önce Türkiye ‘de satışa çıkan Okuma Salina Spin kamışların yakaladığı büyük başarı ,bize Okuma ‘nın ürettiği en iyi spin kamış serilerinden biri olan V SYSTEM
Kamış grubunu Türkiye programına almamız konusunda itici güç oldu.V SYSTEM Spin kamışları incelediğinizde ,kalitesine hayran kalacaksınız ve bu kamşların piyasada satılan en iyi spin kamış grubu olduğunu göreceksiniz.

Tüm V SYSTEM spin kamışlarda Okuma ‘ya özgü 40 Tons carbon kullanılmıştır.Bu inanılmaz carbon piyasanın en hafif , en ince ve en sağlam spin kamışlarını oluşturmamıza olanak sağlamıştır.

Tüm V SYSTEM spin kamışlarda FUJİ SIC GUİDE halkalar ve FUJİ makine takma bölümleri kullanılmıştır.Fuji’nin de en iyisi olan bu parçalar kamışlarımızda en ince detaylarda bile kaliteden taviz verilmediğinin kanıtıdır.

Tüm V SYSTEM spin kamışlar kalem gibi incecik bir gövdeye ve dengeli bir yapıya sahiptir.Bu özellik suni yeminizle düzgün atışlar yapmanızı sağlar.
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
hayırlısı olsun emrahcım.
Bul
emrah alan satan hayrını görsün Alkis
not : 15 veya 25 mesajdan sonra resim yükleyebilirsin.Wink
Bul
bucalıfikret yazdı:emrah alan satan hayrını görsün Alkis
not : 15 veya 25 mesajdan sonra resim yükleyebilirsin.Wink
Yani abicim bu konuda 25 masaj mı yazacak resim yüklemek için.Seerf
Bul
Zıpkıncı yazdı:Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...

Uzunluk:300cm
Atar:20-60gr
Kapalı boy:150cm
Ağırlık:250gr
Mantar Sap
Karbon gövde

300cm boy, 150cm kapalı boy, 20-60g atma ağırlığı, kaliteli mantar sap, 250g ağırlık
kamışa esneklik ve hafiflik sağlayan karbon malzeme gövde, Özel kadife kılıf ile birlikte.

Kısa süre önce Türkiye ‘de satışa çıkan Okuma Salina Spin kamışların yakaladığı büyük başarı ,bize Okuma ‘nın ürettiği en iyi spin kamış serilerinden biri olan V SYSTEM
Kamış grubunu Türkiye programına almamız konusunda itici güç oldu.V SYSTEM Spin kamışları incelediğinizde ,kalitesine hayran kalacaksınız ve bu kamşların piyasada satılan en iyi spin kamış grubu olduğunu göreceksiniz.

Tüm V SYSTEM spin kamışlarda Okuma ‘ya özgü 40 Tons carbon kullanılmıştır.Bu inanılmaz carbon piyasanın en hafif , en ince ve en sağlam spin kamışlarını oluşturmamıza olanak sağlamıştır.

Tüm V SYSTEM spin kamışlarda FUJİ SIC GUİDE halkalar ve FUJİ makine takma bölümleri kullanılmıştır.Fuji’nin de en iyisi olan bu parçalar kamışlarımızda en ince detaylarda bile kaliteden taviz verilmediğinin kanıtıdır.

Tüm V SYSTEM spin kamışlar kalem gibi incecik bir gövdeye ve dengeli bir yapıya sahiptir.Bu özellik suni yeminizle düzgün atışlar yapmanızı sağlar.

Sevgili Emrah;
Aslında başkalarıda yazar diye düşündüm ama kimse yazmadı sanırım resim eklendikten sonra yazarlar. Ama marketlerde 155 TL ye satılan bir ürün seninkisi ve oralardan aldığında sanırım 1 yılda garantisi var. 25 lira için riske girilirmi tartışılır.

Benim şahsi görüşüm fiyat marketten %25-30 daha düşük olmalıki sizden alması cazip görünsün. Naçizane fikrim.

Adamın 1400 mesajı var hala resim yukleyemeyecekmi ? yok artık Hadiordan

Satışıda alışıda hayırlı olsun
Bul
Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...
............................................................................................................................

Bence bu fiyata verme.Nayirolamaz
Manevi değeri olan MADDE'nin fiyatı olmaz.Wink

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
alan satan hayrını görsün..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hamido yazdı:Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...
............................................................................................................................

Bence bu fiyata verme.Nayirolamaz
Manevi değeri olan MADDE'nin fiyatı olmaz.Wink

Bencede katılıyorum hediye gelmiş neticede yinede son karar senin...
Bul
Merhaba,
Ürün hala satılık mıdır?
Bul
Önceden kullandığım bir ürün tavsiye ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Satılık Sıfır Daiwa DF-6403 Spin yeleği demdem 12 3,495 13-03-2017, 08:10
Son Yorum: yaser2sultan
  Satılık Albastar Cosmos 4.20 kamış bigbossares 6 3,954 20-09-2014, 15:54
Son Yorum: murat kaptan
  Takaslik sifir simano spin takim AYDIN KARAKİŞİ 2 1,060 29-08-2014, 09:41
Son Yorum: AYDIN KARAKİŞİ
  DAM Crosspower Sea Jig Kamış 30-50 LB dentex 11 1,862 28-06-2014, 16:16
Son Yorum: dentex
  satılık okuma jigging seti ANTALYALI07 27 4,931 02-06-2014, 09:10
Son Yorum: ANTALYALI07
  Satılık Tertemiz Jig set!Okuma Solterra Kamış + Okuma Magnetix MG-45LS Çırık Makine dentex 3 1,228 21-05-2014, 10:31
Son Yorum: dentex
  Okuma Salina 2 10000 Arıyorum... Vurkacoglu 12 1,876 10-03-2014, 17:30
Son Yorum: Vurkacoglu
  Okuma furycaster 4.2 surf kamiş eqrha 5 1,255 28-02-2014, 21:41
Son Yorum: Avcı Altan
  Eurofish 3.90 Surf Kamış umitdulger 3 2,000 13-02-2014, 17:08
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Acil satılık Okuma Carp MAX-4 60- Linafee surf kamış Cihan Deniz 18 5,078 02-12-2013, 18:49
Son Yorum: Sensei1903

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi