Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...
Uzunluk:300cm
Atar:20-60gr
Kapalı boy:150cm
Ağırlık:250gr
Mantar Sap
Karbon gövde
300cm boy, 150cm kapalı boy, 20-60g atma ağırlığı, kaliteli mantar sap, 250g ağırlık
kamışa esneklik ve hafiflik sağlayan karbon malzeme gövde, Özel kadife kılıf ile birlikte.
Kısa süre önce Türkiye ‘de satışa çıkan Okuma Salina Spin kamışların yakaladığı büyük başarı ,bize Okuma ‘nın ürettiği en iyi spin kamış serilerinden biri olan V SYSTEM
Kamış grubunu Türkiye programına almamız konusunda itici güç oldu.V SYSTEM Spin kamışları incelediğinizde ,kalitesine hayran kalacaksınız ve bu kamşların piyasada satılan en iyi spin kamış grubu olduğunu göreceksiniz.
Tüm V SYSTEM spin kamışlarda Okuma ‘ya özgü 40 Tons carbon kullanılmıştır.Bu inanılmaz carbon piyasanın en hafif , en ince ve en sağlam spin kamışlarını oluşturmamıza olanak sağlamıştır.
Tüm V SYSTEM spin kamışlarda FUJİ SIC GUİDE halkalar ve FUJİ makine takma bölümleri kullanılmıştır.Fuji’nin de en iyisi olan bu parçalar kamışlarımızda en ince detaylarda bile kaliteden taviz verilmediğinin kanıtıdır.
Tüm V SYSTEM spin kamışlar kalem gibi incecik bir gövdeye ve dengeli bir yapıya sahiptir.Bu özellik suni yeminizle düzgün atışlar yapmanızı sağlar.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hayırlısı olsun emrahcım.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
emrah alan satan hayrını görsün ![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
not : 15 veya 25 mesajdan sonra resim yükleyebilirsin.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
22-03-2012, 22:26
(Son Düzenleme: 22-03-2012, 23:40, Düzenleyen: nihatkr.)
Zıpkıncı yazdı:Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...
Uzunluk:300cm
Atar:20-60gr
Kapalı boy:150cm
Ağırlık:250gr
Mantar Sap
Karbon gövde
300cm boy, 150cm kapalı boy, 20-60g atma ağırlığı, kaliteli mantar sap, 250g ağırlık
kamışa esneklik ve hafiflik sağlayan karbon malzeme gövde, Özel kadife kılıf ile birlikte.
Kısa süre önce Türkiye ‘de satışa çıkan Okuma Salina Spin kamışların yakaladığı büyük başarı ,bize Okuma ‘nın ürettiği en iyi spin kamış serilerinden biri olan V SYSTEM
Kamış grubunu Türkiye programına almamız konusunda itici güç oldu.V SYSTEM Spin kamışları incelediğinizde ,kalitesine hayran kalacaksınız ve bu kamşların piyasada satılan en iyi spin kamış grubu olduğunu göreceksiniz.
Tüm V SYSTEM spin kamışlarda Okuma ‘ya özgü 40 Tons carbon kullanılmıştır.Bu inanılmaz carbon piyasanın en hafif , en ince ve en sağlam spin kamışlarını oluşturmamıza olanak sağlamıştır.
Tüm V SYSTEM spin kamışlarda FUJİ SIC GUİDE halkalar ve FUJİ makine takma bölümleri kullanılmıştır.Fuji’nin de en iyisi olan bu parçalar kamışlarımızda en ince detaylarda bile kaliteden taviz verilmediğinin kanıtıdır.
Tüm V SYSTEM spin kamışlar kalem gibi incecik bir gövdeye ve dengeli bir yapıya sahiptir.Bu özellik suni yeminizle düzgün atışlar yapmanızı sağlar.
Sevgili Emrah;
Aslında başkalarıda yazar diye düşündüm ama kimse yazmadı sanırım resim eklendikten sonra yazarlar. Ama marketlerde 155 TL ye satılan bir ürün seninkisi ve oralardan aldığında sanırım 1 yılda garantisi var. 25 lira için riske girilirmi tartışılır.
Benim şahsi görüşüm fiyat marketten %25-30 daha düşük olmalıki sizden alması cazip görünsün. Naçizane fikrim.
Adamın 1400 mesajı var hala resim yukleyemeyecekmi ? yok artık
Satışıda alışıda hayırlı olsun
Yorumları: 977
Konuları: 14
22-03-2012, 22:43
(Son Düzenleme: 22-03-2012, 22:45, Düzenleyen: Hamido.)
Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...
Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...
............................................................................................................................
Bence bu fiyata verme.
Manevi değeri olan MADDE'nin fiyatı olmaz.
Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
alan satan hayrını görsün..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Hamido yazdı:Hediye olarak gelen Okuma V System 300 cm 20-60 gr atarlı parçalı spin kamışım ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır...Kamış sıfırdır üzerinde jelatinleri durmaktadır ve hiç kullanılmamıştır...Kamışın özellikleri aşağıdadır...Fiyatı:130 TL. Resimleri yükeyemedim hata veriyor...
............................................................................................................................
Bence bu fiyata verme.
Manevi değeri olan MADDE'nin fiyatı olmaz.![Wink Wink](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/wink.gif)
Bencede katılıyorum hediye gelmiş neticede yinede son karar senin...
Yorumları: 1
Konuları: 0
Merhaba,
Ürün hala satılık mıdır?
Yorumları: 25
Konuları: 2
Önceden kullandığım bir ürün tavsiye ederim.