Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zorla günleri uzatıyorlar.
13 Mart 2012 SALI
Resmî Gazete
Sayı : 28232

BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2012/2878

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatlerin;

- 25 Mart 2012 Pazar günü saat 03.00’ten itibaren bir saat ileri alınması,

- 28 Ekim 2012 Pazar günü saat 04.00’ten itibaren bir saat geri alınması;

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 24/2/2012 tarihli ve 1199 sayılı yazısı üzerine, 697 sayılı Günün Yirmi Dört Saate Taksimine Dair Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 5/3/2012 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Abdullah GÜL

CUMHURBAŞKANI
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Hiç oynanmasa daha mutlu olucam da yıllardır değişmiyor. İleri saat uygulaması geri alınmasından daha iyi en azndan gün daha uzun ama geri almaları yokmu harbiden kimyam bozuluyor76
Bul
2010 yılında bir daha saatlerde uzatma veya kısaltma yapılmıyacak demişlerdi.Ama daha ilk senesinde kısaltmada ve uzatmada yaptılar.İstedikleri gibi oynuyorlar. Başka yazmıyayım yasaklara uğramıyalım.HadiordanHadiordan
Bul
Bir ileri bir geri derken ömrümüzden yiyorlar, birde hayatımızı uzatabilseler ne güzel olacak.
Bul
murki yazdı:Bir ileri bir geri derken ömrümüzden yiyorlar, birde hayatımızı uzatabilseler ne güzel olacak.

Murat bey bir oraya el atamıyorlar.Belki yakında gaipten sesler ile onuda hallederler ne dersiniz.SiyirdimSiyirdimHadiordan
Bul
murki yazdı:Bir ileri bir geri derken ömrümüzden yiyorlar, birde hayatımızı uzatabilseler ne güzel olacak.

Çok önemli bir noktaya parmak bastın MURAT abi tebrikler...Alkis
Bul
murki yazdı:Hüseyin abicim bey bize bu saatte ağır kalıyor, gravatı 8 saat önce attık.

Adaşım, hayat bir gündür o da bugün. tadını çıkarmaya bakmalı. Önemli olan sağlık.

Murat bey kardeşim. Önce gününüz aydınlık, kısmetin bol şansın açık, sağlıklı, sıhhatli, yuvanızda huzur ve mutluluk sizin olsun.İğneniz sivri avınız büyük bereketli olsun.Dil alışkanlığı işte hitaplarımızda ne kadar birbirimize okşayıcı ve yumuşak yaklaşımcı olursak ki öyleyiz, kaynaşma imkanlarımız bir o kadar artar düşüncesindeyim.BEYsözcüğünü size olan yakınlaşma amacı ile kullandığımı kabul buyurun lütfen.Kibarlıkta taslamak amacında olmadığımıda bilmenizi isterim.Son org.da gördüklerim bana yetti de artı bile sizi takdir etmemek benim olasılıklarımın dışındadır.Ben kıravatı 16 sene önce attığımıda bildirmek isterim.Ama siteyi ve siz can dotlarımı çok ama çoooook seviyorum.AffetBalsBalsSize sevgi dolu kalbimi ve hediyelerin en güzeli olan bir demet çiçek sunuyorum.Sevgiyle kalın.
Bul
hus213 yazdı:Murat bey bir oraya el atamıyorlar.Belki yakında gaipten sesler ile onuda hallederler ne dersiniz.SiyirdimSiyirdimHadiordan
Hüseyin abicim bey bize bu saatte ağır kalıyor, gravatı 8 saat önce attık.
YaKaMoZ yazdı:Çok önemli bir noktaya parmak bastın MURAT abi tebrikler...Alkis
Adaşım, hayat bir gündür o da bugün. tadını çıkarmaya bakmalı. Önemli olan sağlık.
Bul
Uz mu kaldı uz-atabilecek...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Her seferinde son diyorlar bakalım ne olacak..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi