Yorumları: 675
Konuları: 91
Arkadaşlar kısmet olursa bu sene ilk defa bodrum torbaya tatile gidicem (club voyage).13-18 mayıs erken rezervasyon yaptırdık.şimdiden iple çekiyorum.
abimler geçen sene mayısın sonuna doğru ordaydılar,çok memnun kalmışlar bu yüzden iki aile aynı yeretatile gideceğiz kısmetse ve ben gerçekten günleri sayıyorum..
bunun bir sebebi de iskele altına doluşan levrek,mırmır ve çupralar (abimin anlattığına göre)
ultra herşey dahil bir otelde balık tutulurmu demeyin,tutulur..çünkü benim için tatilin içinde balık yoksa o tatil tatil değildir

ha merak ettiğim bişey var bilenler lütfen cevap versin..
tatlısudaki gibi denizde de amatör balıkcıya av yasağı varmı?yani havyarlı deniz balıklarını avlamak ne denli doğru olur?çünkü pek içim el vermiyor...ne dersiniz??
bu arada bahsettiğim yere daha önce tatile giden varmı,yada oraları bilen birileri??
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
07-03-2012, 02:39
(Son Düzenleme: 07-03-2012, 10:53, Düzenleyen: YaKaMoZ.)
RIFAT kardesim iyi geceler bahsettigin otelin ahci basi ve su sefleri arkadasim olurlar ben genelde kiyidan avlanirim bu gune kadar kimse yasak oldugunu soylemedi ayni zamandada avlanma teskeremi aldim ben ne olur ne olmaz diye..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
her şey gönlünce olsun rıfatcım.
amatörlere denizde yasak yok diye biliyorum.
şimdiden iyi tatiller.
Yorumları: 364
Konuları: 11
Merhaba,
Evlendiğim ilk yıl 6 sene önce voyage türkbüküne tatile gitmiştim. Otelin kalitesinden bahsetmeye hiç gerek yok verdiğiniz paraları sonuna kadar hak ediyor...
İnanın sahilde balıklarla beraber yüzüyorsunuz ama tabiki sahilde küçükleri var. Akşam saatlerinde iskelenin ucunda avlanmayı çok istedim ama gerek olta takımlarının otel içinde çok yüksek fiyatta olması gerekse balayı tatilinde balık avlamayı eşime teklif edemem yüzünden av yapamadım. Sizlere en büyük tavsiyem av yapacaksanız bütün malzemelerinizi yaynınıza alın, sigara kullanıyorsanız yanınıza yeteri kadar alın zira otel içinde hepsi çok yüksek fiyatlarda satılmaktaydı.
Bir kaç sene sonra kuşadasında da yine mırmırlar , kefaller ve küçük sargoslarla yüzdüm. Bizim buralara göre ordaki balık popülasyonu oldukça iyi ...
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rıfat denizde amatöre zaman sınırı yok ama bazı limitler var tebliği incelemen lazım bazı balıkların boyuna bazılarının adedine göre sınırlar var,havyar olayı senin vicdanınla alakalı tutup salarsın salmazsın senin bileceğin iş.sana şimdiden iyi tatiller inşallah herşey istediğin gibi olur,iyi eğlenceler rastgele.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Rıfat sana şimdiden iyi tatiller diyorum, Umarım balıkda tutarsın havyarlı balığı tutup tutmamak sana kalmış denizde amatöre yasak yok diye biliyorum tabiiki limitler dahilinde,
İyi tatiller....
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Rifat iyi tatiller
her sey gonlunce olsun..

bizler icinde bol foto cekmeyi unutma..

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
rıfat şimdiden hayırlı tatiller geçirme dileğimle 
sabah ve akşam suyunu mutlaka denemen lazım
amatör balıkçılığa yasak yok limitleri aşmamak koşuluyla rast gele.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Rıfatçığım umarım bir terslik çıkmaz, uzun zamandır tatile ihtiyacın vardı, iyi olmuş, hayırlısıyla şimdiden iyi tatiller.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
rıfatım sana iyi tatiller. dedikleri gibi amatöre yasak yok.

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET