Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012 mart ayı ayın avcısı
mart ayı ayın avcısı oylamasına katılmak isteyenler lütfen raporlarının bir kopyasınıda buraya eklesinler.
mart son gün akşamına kadar gelen raporlar sonucunda 3 nisan saat:17:00 ye kadar oylama yapılacak ve 1. olan kişi 1 ay boyunca vip üyemiz olacaktır.yıl sonunda en çok vip üyelik alan üyemize 1 adet kaliteli markalardan rapala hediye edilecektir.

-raporunu buraya eklemeyenlerin raporları oylamaya girmeyecektir.
-aynı bilgisayardan 1 den fazla oy tespitlerinde o oylar iptal edilecektir.
-tarihli resim veya tarih belirten bir obje kullanmak mecburidir.
-resimlerde avı yapan kişi av yerinde balıkla beraber resim eklemek zorundadır.
-önemli olan avın büyüklüğü değil raporun ayrıntılı ve güzelliğidir.
-ayın avı değil ayın avcısı oylanacaktır.

gurup halinde raporu olanlar ya 1 kişi gönderip o katılsın yada herkes tuttugu balıkları ayrı ayrı göndererek katılsın.
herkese iyi eğlenceler.rastgele.
Bul
[SIZE="5"]lütfen buraya mesaj yazmayın sonra raporları bulmakta zorluk çekiyoruz sadee balık raporlarının bir örneği buraya eklensin.,oylama yapılırken raporları bulamıyoruz.teşekkürler.[/SIZE]
Bul
hepinizin bildiği gibi karasuda organizasyon vardı.. murki ile oltaları karadenizle buluşturduk.. murki sağdan ben soldan oltaları kontrol ediyoruz. tatar vedat hocayla geldi oltalara bakalım dedi ben sola tatar vedat hocamla birlikte murki sağa ilk oltada bu ufaklık kalkan..çıktı tekrar suyla buluştu kardaenize iade oldu. istanbullu balıkçı arkadaşlar yani üstadlar sıfır çekti. onlar balık alamadıysa ben de tutmuşsam yarışmaya girmee hakkım var demekti bende bu nadide kalkan resimleri ile huzurlarınızdayım.. fotolar için tatara teşekkür ederimSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hatırlatma,raporları burayada alalım arkadaşlar.
Bul
Bu zamanlarda,paragat ve sirti avlari pek verimli olmuyor..ayni verimsizligin olta icinde gecerli oldugunu soyleyebilriz.Bazi kisiler,bunun suyun sicaklik derecesi ile baglantili oldugunu soyluyorlar..hakli da olabilirler.Bu verimsizligi bildigime ragmen,hava tahminlerini guzel gorunce,dayanamadim,kendimi denizde buldum.

17/3/2011 Cumartesi
Saat 18:00...Mamun ile yemli paragatimi atmak icin denize acildim.Saat daha erken,bu nedenle bir sirti saldim.Meraya kadar sirti ile gittim,tek bir vurus almadim.Yanimda paragattan,kalan mamunlarda vardi,yemli olta attim,tek bir vurus yok.Hava karardiginda,paragatimi meraya biraktim.
18/3/2011 Pazar...
Saat 09:00..Ayhan ile limandayiz.Paragat toplamak icin biraz gec ama,kis aylarinda sular da soguk oldugu icin tutulan baliklarin bozulmasi gibi bir sorun,soz konusu degil.
Saat 09:30..Paragati toplamaya basladim,bos kancalari toplamak..gicik bir olay...derken bir eskina geldi..devaminda..3 mirmir ve 2 ispari paragata takilan baliklardi.
Saat:10:00..Toplamayi bitirdik.Rotamizi limana cevirdik,yine denize bir sirti saldik...tabii yine tik yok.
Balik az olabilir..fakat guzel bir denizde,dolasmak ,kahveni yudumlamak bir baskaydi....

Bundan iyi avlar sizlerin olsun

[COLOR="DarkRed"][SIZE="5"]NOT:Baktim ki bizim sayin baskan(araphuso),tek bir balik ile cikmis ortaya..bende 4 balik var...onu sollarim herhalde..bende attim kendimi meydaneSiyirdim
saka bir yana
tum katilimci arladaslara basarilar..bu bir eglence..ama yinede Huseyi`ni gecmem lazimBobo[/SIZE][/COLOR]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,283 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,747 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,535 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  temmuz ayın 1. si LeVrEkCi 35 4,992 11-08-2012, 11:14
Son Yorum: fish or die
  temmuz ayın avcısı oylaması LeVrEkCi 21 3,725 06-08-2012, 12:05