Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziyaret
ARAPHÜSO yani HÜSEYİN abim ANTALYAYA gelmişti mesafe biraz uzak oldugu için istedigim gibi agırlayamadım bunun üzüntüsünü yaşıyorum fakat ziyaretine gitmek nasip oldu kaldıgı otelde...sanal ortamda daha önce hiç kimseyle daha önce real de tanışmak nasip olmamıştı ilk karşılaşmamızı aslında merak etmiyor degildim ama bir baktımki karşımda nasıl bir insan göreyim şekermi şeker bir o kadar sıcak kanlı sanki kırk yıllık abim gibi geldi bana teşekkürler HÜSEYİN abi bana bu mutlulugu yaşattıgın için...Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
öyledir arapım güzel bir buluşma olmuş kısmetse 3 hafta sonra bizde tanışırız murat.
resimleri yandan çok küçültmüşsün kilolarla oynama öyle Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:öyledir arapım güzel bir buluşma olmuş kısmetse 3 hafta sonra bizde tanışırız murat.

NİHAT abicim düzeltmeye çalıştım beceremedim sanırım ama ben senin söyledigin gibi yaptım paintten 100 yazan bölümü 50 yaptım böyle oldu hadi ben neysede o kadar kilo varda HÜSEYİN abime yazık oldu...
Bul
Murat seni de Hüseyin kardeşimi de AlkisAlkisAlkis Çok keyifli olduğu kesin. Resimleri düzeltebilirsin. Bu paylaşım ile sitemizin aile ortamını nasıl etkilediğinin göstergesidir.76
Bul
LeVrEkCi yazdı:öyledir arapım güzel bir buluşma olmuş kısmetse 3 hafta sonra bizde tanışırız murat.

ALTAYLI yazdı:Murat seni de Hüseyin kardeşimi de AlkisAlkisAlkis Çok keyifli olduğu kesin. Resimleri düzeltebilirsin. Bu paylaşım ile sitemizin aile ortamını nasıl etkilediğinin göstergesidir.76

Sanırım becerdim tebrikler banaHappy
Bul
murat arabım sıcak kanlıdır sen onu birde org gör bir okadar neşeli sevecan arkadaşımız işte sitemizin güzelliği ayrı illerden iki kardeşimizi buluşturuyor AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:NİHAT abicim düzeltmeye çalıştım beceremedim sanırım ama ben senin söyledigin gibi yaptım paintten 100 yazan bölümü 50 yaptım böyle oldu hadi ben neysede o kadar kilo varda HÜSEYİN abime yazık oldu...

endende 50 boydanda 50 yapman gerekiyordu sen sadece enden yapmışsın gibi görünüyor.arapıda boşver öyle kalsın Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:endende 50 boydanda 50 yapman gerekiyordu sen sadece enden yapmışsın gibi görünüyor.arapıda boşver öyle kalsın Siyirdim

Yok NİHAT abi kıyamam ben HÜSEYİN abiye düzelttim HÜSEYİN abinin maşşalahı var ya ben onu görünce kendimden utandımHappy
Bul
bucalıfikret yazdı:murat arabım sıcak kanlıdır sen onu birde org gör bir okadar neşeli sevecan arkadaşımız işte sitemizin güzelliği ayrı illerden iki kardeşimizi buluşturuyor AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

FİKRET abicim inşallah bir gün o da olur aynen katılıyorum abi iki farklı insan ve ortak noktada buluşup dost,arkadaş,kardeş adını sen koy tanışabilmek güzel...
Bul
Muhabbetiniz daim olsun beyler.Alkis.
guzel kareler..Alkis
Huseyin bakiyorum..esofmanlar adidas..gule gule kullan..Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yyçolak arkadaşımı ziyaret bucalıfikret 29 4,509 03-05-2009, 01:24
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi