Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevgili abilerim ve kardeşlerim:)))
2 aylık bir süreç ve öyle böyle değil hayatımın en yoğun günleriydi, malum Konya gibi bir yerden Giresun tam 13 saat en iyi ihtimalle, gel git evrak teslim et, göreve başla, ev tut, eşya al, yerleş derken derken 2 ay geçmiş, ama sanmayın ki bu ailemi unuttum, tam tersi sizleri çok özledim, 2 Ocak itibariyle Giresun Valiliğinde göreve başladım, ilçesi olacak inşallah kıyı ilçelerden biri olsun derken Allahıma sonsuz şükürler olsun ki merkezi nasip etti, şehri yavaş yavaş öğreniyorum, ama daha denizle balık anlamında tanışamadımSad((( hem hiç bir şekilde fırsat yoktu telaştan hem de havalar çok da müsait değildi, ama av olmasa da Giresuna dair bir kaç foto çektim tabi ki, yeniden aranızdayım, Karadenizden herkese selamlar sevgilerSmile))Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Hoşgeldin doğuş tekrardan yeni görevin hayırlı olsun hele bir tam olarak yerleş bu güzel fotolar gibi balıklı fotolarınıda görücez.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yeni şehir,yeni görev,yeni bir hayat hayırlı olsun doğuş hep mutlu ol inşallah.balık raporlarını bekliyoruz karadenizden Alkis
Bul
Doğuş öncelikle hoşgeldin ve paylaşımınla sefalar getirdin. Zaman zaman bizlere, yeni yaşamını sürdüreceğin bu şehirden böyle güzel kareler ve keyifli avlar aktarmanı dilerim.76 Orada edindiğin dostlarına da selam olsun76
Bul
çok teşekkürler abilerim iyi dilekleriniz için, ben hafiften araştırmalara başladım, neyle neyi nasıl tutarız, hangi kamış hangi makina hangi rapala gibilerindenSiyirdim takımı düzünce balıklı ya da balıksız (ki inşallah balık da olur) av raporlarımı paylaşacağım inşallah, hepinize sevgiler saygılar yeniden...
Bul
hoş geldin tekrardan doğuşcum.yeni olan her şey sana hayırlar,mutluluklar getirsin.başarılar dilerim.balık konusu olur yakında.deniz kenarında olupta balık olmazmı.orduda istavritci mehmet ali abimiz var.aranız fazla değilse onunla temasa geç.sana balıkçılığa bezdirsin.yardımı olacağını umuyorum.hep güzellikler rasgelsin kardeşime.sağlıklar.Alkis
Bul
Kardeşim hadi hayırlı uğurlu olsun Alkis sen hele bir alış ben sana orada neyi neyle tutacağın konusunda aydınlatıcı bilgiler veririm.
Misal Nisan ayına kadar bol bol ıhlamur iç ve gırgırların getirdiğini ye Siyirdim çünki şu ara kaya balığı bile tutamazsın.

Sen iyi bi yerleşip kendine gelince bi Ordu yapar orada Mehmet Ali abiden tam bilgileri alırsın.
Boş bi zamanında Trabzon a geçer oradan sana vereceğim adreslere selamımla gidip hep iyi insanlar tanımış hemde o bölge hakkında bilgi edinmiş olursun.

Resimler için teşekkür ettim, bu arada merkezde kalmana inan çok sevindim Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Yeni görev yerinde başarılar, inşallah balık tutulacak yerleri tez zamanda öğrenirsin bizleride raporsuz bırakmassın, tekrar hoşgeldin..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
dodidodi yazdı:2 aylık bir süreç ve öyle böyle değil hayatımın en yoğun günleriydi, malum Konya gibi bir yerden Giresun tam 13 saat en iyi ihtimalle, gel git evrak teslim et, göreve başla, ev tut, eşya al, yerleş derken derken 2 ay geçmiş, ama sanmayın ki bu ailemi unuttum, tam tersi sizleri çok özledim, 2 Ocak itibariyle Giresun Valiliğinde göreve başladım, ilçesi olacak inşallah kıyı ilçelerden biri olsun derken Allahıma sonsuz şükürler olsun ki merkezi nasip etti, şehri yavaş yavaş öğreniyorum, ama daha denizle balık anlamında tanışamadımSad((( hem hiç bir şekilde fırsat yoktu telaştan hem de havalar çok da müsait değildi, ama av olmasa da Giresuna dair bir kaç foto çektim tabi ki, yeniden aranızdayım, Karadenizden herkese selamlar sevgilerSmile))Siyirdim

Doğuş yeni görev yerin hayırlı uğurlu olsun.Fotoların bir harika.İnşallah önümüzdeki günlerde de balıkla ilgili fotolarını göreceğimizden eminim.Yeni görevinde başarılar dilerim.
Bul
Dogus..yeni gorev yerin hayirli olsun...
balik raporlarini da bekliyor olacagizSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi