Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yağmurlu havada yaptiğim kaza
İki gün önce yağmur hafiten yagıyordu daha fazla hızlanmadan işten yarım saat erken çıkmıştım ana yoldan ilerlerken tali yoldan araç çıkıp çıkmamakta tereddütte kaldı ve ben yaklaştıgım anda önüme çıkmış bulundu yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptım motor kötü durumda neyseki kendimde ufak bir kaç çizikle atlattım...Abilerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok geçmiş olsun Allah korumuş..dikkatli olmak lazım ama olacağın önüne geçilmiyor..
Seerf
Bul
Büyük geçmiş olsun,
Bul
Büyük geçmiş olsun murat Allah beterinden korusun.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Geçmiş olsun. Araç kullanan herkese uyarı niteliğinde bir paylaşım olmuş. Artık trafik öyle yoğunlaştı ki çok dikkatli olmamız bile fayda etmeyebilir. tekrar tekrar geçmiş olsun.
Bul
geçmiş olsun sevgili kardeşim.fotoya bakılırsa verilmiş sadakan varmış.allah seni sevenlerine bağişlamış.Affet
Bul
murat geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.AffetAffetAffetAffet
Bul
Sende bir şey olmadığına sevindik, umarım motor sürücüsüde iyidir. Mal yerine gelir, önemli olan can, geçmişler olsun.
Bul
Murat büyük geçmiş olsun. Önemli bir kazayı uyarı gibi atlatmışsn. Allah korumuş. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Sadece kendi kullanmamızla akmayan ve her an değişen seyir bizleri daima tetikte tutmalı. Maalesef bizim kontrolumuzun dışında da böyle kazalar olabiliyor. Verilmiş sadakalarınız varmış. Allah beterinden korusun. Umarım maddi hasarn da çok çıkmaz76
Bul
Geçmiş olsun.ALLAH beterinden korusun.
EFE
1960
İZMİR
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzunahmetin oğlu kaza geçirmiş. LeVrEkCi 30 3,752 31-01-2015, 15:28
Son Yorum: bahriyeli
  gürhan kaza yaptı LeVrEkCi 44 6,311 21-05-2008, 16:29
Son Yorum: fotokopici