Yorumları: 35
Konuları: 5
Merhaba arkadaşlar İskenderun'da kıyıdan avlanacağım bunun için kamışı seçtim.
Kamış :
-Lineaeffe spirit surf kamış 3.90m bunu alacağım. 85 TL
Bunun yanına sizce bu makinalardan hangisini seçersem daha mantıklı bir iş yapmış olurum ? farkları nedir acaba ( acemiyim)
OKUMA ZEON ZN65 MAKİNE 99 TL
Okuma Safina Noir 55 Makine 85 TL
yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler. Kamış içinde kötü bilinen bir kamışsa vazgeçebilirim. Elimde alacağım siteden 30 tl 3 adet indirim çekim oldugu için fiyatlarda baya uyguna gelecek gibi
Birde unutmadan misine eksiğim kaldı onun için ne önerirsiniz çok pahalı olmayan
kimse yokmu şu anda fikir verebilecek hemen sipariş geçeceğim
Yorumları: 609
Konuları: 40
Üstadım 65 çekerli olanın çekeri daha fazla... Makinalar kaç bilyeli?
Bana daha önce okuma travertine de tavsiye etmişlerdi şiddetle...
Aslına bakarsan okuma aldıktan sonra pişman olacağını çokda zannetmiyorum..Lineaeffe de iyi markadır. Ağırlığı nedir? Kaç gr atarı var? Atarı senin bölgene uygun mu? Bunların hepsi çok önemli bana göre...
Yine de daha tecrübeli arkadaşlar cvp vrecektir.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İskenderunda normal kıyıdan atacağım. Ürün özellikleri aşağıda ki gibi.
OKUMA ZEON ZN65 MAKİNE: 65'lik büyük makara, 4,8:1 devir oranı, 5 rulmanlı, metal makara, grafit gövde ve kafa, yedek grafit makara, önden kalama, metal ağırlık salınımlı güçlü çevirme kolu, şık tasarım,
55 olan içinde bunlar yazılmış : 55'lik Aluminyum Makara
Bilya:5+1
Ağırlık:400gr
Devir Oranı:4.5:1
Misina Kapasitesi:0.40mm/215m
Okuma'nın 2012 yılı için tasarladığı Safina serisinin en yeni modeli.Fiyat bakımından orta sınıfa hitap eden bu makina , sınıfının fiyat/performans kalitesi açısından rakiplerinin önünde yer alan bir makinadır.
5 bilyalı , güçlü ve rahat çekiş , teknik servis garantisi ve Safina modelinin yeni nesil son makinası.
Lamış ÖZellikleri: 360cm boy, teleskopik yüksek modül karbon kamış
50-150g atarlı atarlı
yüksek dayanıklılıkta
hafif ve ince
117cm kapalı boy
346g ağırlığında
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Onur almak istediğin set at çek veya at yatır için ideal bir set
makina kafa 55 veya 65 in ne anlama geldiğini biliyorsan sorun yok ama bilmiyorsan ufak bi tarif geçeyim makinanın kafa genişliği ve her turda sardığı mesafeyi ifade eder yani 65 ile kayalık ve takılma riski olan yerlerde daha hızlı çekiş imkanı verir.
Bu arada sposorumuzu inceledinmi? çünki verdiğin fiyatlardan daha uygun görünüyor ve bide bizim üyelerimize ekstra indirim sağlıyor
Kampanya/amatorbalikci.net - hazirolta.com, olta, balık avı malzemeleri, balıkçılık, olta takımları
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hayırlısı olsun onur bol baıklı avlarda kullan.
Çok teşekkür ederim kısmetse yarın tam karar verip siparişi vereceğim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
akon yazdı:Çok teşekkür ederim kısmetse yarın tam karar verip siparişi vereceğim
hazirolta.com, olta, balık avı malzemeleri, balıkçılık, olta takımları bizim sponsorumuzdur orayıda bir incele istersen.
Siteyi inceledim fiyatlar gayet iyi oradan almayı çok isterdim ama malesef başka sitede indirim çekim bulunmakta mecbur başka siteden alacağım
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
30-12-2011, 09:37
(Son Düzenleme: 30-12-2011, 09:52, Düzenleyen: xfisher.)
Selam Onur.. Lineaeffe Spirit Surf 3.90 benim şu anda kullandığım kamış.. çok iyidir, kesinlikle tavsiye ederim. Son derece hafif, sağlam ve esnek bir kamıştır.. atarı 50-150 gr'dır, ben İstanbul Boğazında 150 gr kurşun ile çok rahat kullanıyorum.. daha ağır kurşun kullanmak istiyorsan Okuma Salina surf ya da Okuma Cedros'u tavsiye ederim (ama fiyatları daha yüksektir).. kamışın 3.60 olanını değil de, ya 3.90 ya da 4.20 olanını tercih etmen sana daha uzak atış dolayısı ile daha iyi bir surf deneyimi sunacaktır..
Makinelerin ikisi de iyi, çünkü Okuma.. ben de Okuma kullanıyorum.. ancak surf makine olarak 65'lik geniş makara tercih etmen daha iyi olacaktır..
Misine olarak ta Pelican Dozer'i tavsiye ediyorum.. son derece uygun fiyatlıdır (300 metresi 12 TL civarında).. 65'lik makaraya bu misine az gelecektir (makarayı doldurmaz) o nedenle altını aynı ebatta başka bir misine ile besleyebilirsin.. makineye bu misineden 0.30 olanını sarman yeterli olacaktır (uzak atış için fazla kalın misine kullanmaman iyi olur).. 12 kg çekeri olan çok sağlam bir misinedir ve sert bir yapıda olduğu için uzak atış için idealdir.. pek gam da yapmaz.. ben kullanıyorum çok memnunum.. takım dibe taktığı zaman inan çek çek kopmuyor, o derece sağlam..
Sevgiler..
bir tutkudur balık tutmak..