Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merheba
Herkese merhaba

Ben İstanbul dan Ali ortak paylaşacağımız bir şeyler vardır diye aranıza katıldım denizlerden ortak beklentimiz balık ne kadar azalmış olsa da genede umudun peşinden koşmaya devam ediyoruz. Ben balıkçılığı profesyonel olarak yapsamda amatör ruhum hiç kaybolmadı sizlerin denizlerde neler yaptığını ne paylaşımlar içinde olduğunuzu merak ettiğim için aranıza geçte olsa katıldım paylaşacağım konular olduğu zaman paylaşacağımı belirtirken hepinize gönlünüze göre avlar diliyorum.Saygılar

kıyıcı
Bul
ali bey aramıza hoşgeldiniz,amatör balıkçılar için hazırlanmış olan 2\2 tebliğe uygun av raporlarınızı ve paylaşımlarınızı burada görmekten mutlu oluruz.rastgele.
Bul
[quote=kıyıcı]Herkese merhaba

Ben İstanbul dan Ali ortak paylaşacağımız bir şeyler vardır diye aranıza katıldım denizlerden ortak beklentimiz balık ne kadar azalmış olsa da genede umudun peşinden koşmaya devam ediyoruz. Ben balıkçılığı profesyonel olarak yapsamda amatör ruhum hiç kaybolmadı sizlerin denizlerde neler yaptığını ne paylaşımlar içinde olduğunuzu merak ettiğim için aranıza geçte olsa katıldım paylaşacağım konular olduğu zaman paylaşacağımı belirtirken hepinize gönlünüze göre avlar diliyorum.Saygılar

alicim hoş geldin kardeşim.biz amatörler herzaman yeniliklere bayılırız,kurallar dahilinde.bekleriz kardeşim.Alkis
Bul
Nihat bey ilginize teşekkür ederim.tebliğ konularını gayet iyi biliyorum amatörleri ilgilendiren konularda paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım.
Herkese rasgele

Kıyıcı
Bul
Yalçın bey teşekkür ederim.İşşallah hep amatör kalırsınız yanlış anlamayın sakın ben amatörken denizden aldığım zevki malasef profesyonel balıkçılıktan alamadım amatörlük yıllarıma büyük özlem duyuyorum saygılar sunuyorum

Kıyıcı
Bul
ali kardeş aramıza hoş geldin yeni bilgiler paylaşım dilegi ile.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
kıyıcı yazdı:Herkese merhaba

abi öncelikle hoş geldin safalar getirdinAlkisSeerf

mesajında belirtilen bölüme kafayı takmış biriyim,balık az mı? az, ee çözüm ne bilen varmı,, amatör balıkçılar hariç bilen yok..resmi kurumlar ve ticari av yapanlar topu birbirlerine atıyorlar ,hep düşünürdüm 1 yıl boyunca bütün balık çeşitlerini yasaklasa devlet, sonraki yıllarda da kota uygulasa,yasak yılda balıkçıların maişetini devlet karşılayıp kotalı zamanlarda vergi,sigorta vs. giderlerinde indirime gitse diye.. ama daha lüfer kampanyasında bile gırla karşı çıkışlarını görünce vazgeçtim..bu karşı çıkan balıkçılardır bana göre şu an tezgahlardaki yaprakları çinekop diye millete itekleyenler. bu tür balıkçıları yakaladığın yerde hem para cezası hemde ruhsat iptali gibi cezaları esirgemeden vereceksin,,uff ne yazmışım yaw, neyse hürmetler abiSiyirdim
Bul
kıyıcı yazdı:Yalçın bey teşekkür ederim.İşşallah hep amatör kalırsınız yanlış anlamayın sakın ben amatörken denizden aldığım zevki malasef profesyonel balıkçılıktan alamadım amatörlük yıllarıma büyük özlem duyuyorum saygılar sunuyorum

Kıyıcı

saygı bizden alicim.sohpetede bekleriz(yoklamada)...sağlıklar.76
Bul
Ali ailemize hosgeldin..
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ömer kardeş insan oğlunun önce gözü doyacak bizler önce insan olduğumuzu, birbirimize saygı göstermek zorunda olduğumuzu,denizlerin bütün Türk halkının olduğunu,ve kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkalarına yapmadığımız gün bu işler düzelecek te denizler o güne kadar bekleyecek mi bilmiyorum sağlıcakla kal

kıyıcı
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi