Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar selamlar hepinize
Arkadaşlar hepinize selamlar uzun bir zamandır sitede yokum yazmıyorum başka bir sitedede yazmıyorum 1.5-2 senedir avlaklarda bulunuyorum ama yoğun balık varsa avlanıyorum yoksa çay kahve içip milleti seyrediyorum
Siteye girmeme sebebim siteyle veya buradaki arkadaşlarla alakalı değil nedense bu gün siteye girim dedim ve böyle bir yazı yazma ihtiyacı hissettim
2 senelik maddi ve manevi sorunlar sinsilesini başımdan savamadım balık tutmak içimden gelmiyor lüfer sarıkanat çıksa belki olay değişir hayatıa sanki sıfırdan başladım her yönüyle gençken sıfırdan başlamak çekiliyor belkide bir yaştan sonra hiç çekilmiyor bazı tecrübe yönünden avantajlı oluyorsun ama aile büyükleri açısından hiç şanslı değilsin dönüp arkana baktığında hepsi rahmetli olmuş neyse fazla detaya girmiyim konu amacından sapmasın
Bazı arkadaşları telefonla arıyorum zaman zaman bazılarınada kısmet işte ziyarete gitmiş oluyorum Eskişehirden Hüseyin *Ahmet *Başkan gibi Ordudan M.ali abi gibi sağ olsunlar göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı
Ben kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum ama burada olmayışımın sebebi ne yönetim nede herhangi bir şahıs tamamen benimle alakalı bir durum
hepinize hoş sohbet hoş paylaşım hoş dostluklar dilerim elimden geldiğince arayı soğutmamaya çalışacam Seerf 76
Bul
Bizlerde seni seviyoruz harun abi yokluğunu hissettik acaba neden girmiyor diye aklıma geldi.Allah yardımcın olsun hayatla mücadeleye devam etmek gerekiyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Harunum hoş gelmişsin sefalar getirmişsin biliyorsun herzaman başımızın üstünde yerin var, senin yerin bende bir başka seni seviyorum kendine iyi bak bazı şeyleride kafana fazla takma dert değil istediğin zaman buraya gelebilirsin seni seviyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Harun abi aramıza tekrar döndüğüne sevindim hoşgeldin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Hoşgeldin harun76 inşallah en kısa sürede toparlanıp yorum ve paylaşımlarını yaparsın.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Harun abi, bende kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda siteye öyle bi bakar çıkarım çünki olumsuzluğum illahaki yazılarımada yansıyacaktır tabi bide keyif olmadımı hiç bir şeyin tadıda olmuyor Rolleyes.
Senin yaşadıklarının yanında bizimkiler tabi kuru gürültü ama anlatmaya çalıştığımı sende anladın Wink.
Allah dan dilerimki sıkıntılarını bir an önce düze çıkarır keyifle sohbetlerimizi yaparız Seerf bu arada yinede sen arayı açma Smileen azından bizi selamsız bırakma.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Harun..hosgeldin....
insallah sorunlarin tez zamanda cozume kavusur..yazdiklarinda haklisin...problemler oldugunda.insan o noktaya odaklaniyor....
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hoşgeldin Harun, sıkıntılı,sorunlu günlerini bir an evvel atlatmanı dilerim.Allah sağlık sıhhat versin yeterki..
Bul
harun emin ol herkesin bir şekilde işi ve hayatı olumsuz yönde gidiyor,ilk zamanları hatırlarsın vur patlasın çal oynasın durumlarındaydık istanbulda senede 2-3 organizsyon yapar sık sık buluşur balık tutardık ama şimdi herkes dağılmış vaziyette.
ama şu varki site insana moral veriyor hayattan uzaklaştırıyor yani aradasırada gir iki kelime yaz rahatlamaya yarıyor..kendine iyi bak Seerf
Bul
Harun hoş geldin. İnşallah keyifli paylaşımlarından uzaklaşmazsın. Dediğin gibi arayı açma artık. Sen de iyi bilirsin76 Burası tam bir aile ortamı.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan selamlar uzun metin 22 1,000 22-03-2017, 23:01
Son Yorum: Lakerda
  Antalya'dan selamlar KARAHANLI07 7 351 28-02-2017, 09:47
Son Yorum: yaser2sultan
  Selamlar ormanci61 13 782 07-10-2016, 19:00
Son Yorum: Lakerda
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 299 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  İstanbuldan selamlar BULFATIKRA 8 1,318 15-06-2016, 13:45
Son Yorum: rusan
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,499 23-02-2016, 10:55
Son Yorum: yaser2sultan
  Merhaba Arkadaşlar. Ergun ŞİRİN 20 1,956 21-02-2016, 00:33
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  Tekirdag çorlulu arkadaşlar ucamayanadam 5 925 16-09-2015, 11:38
Son Yorum: ucamayanadam
  abiler sakaryadan selamlar Nizam 20 2,580 07-09-2015, 22:59
Son Yorum: murki
  Trabzon Akçaabattan selamlar siyah5beyaz2 15 2,273 21-08-2015, 17:25