Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yycolak07/11/11DEDE OLDUM
küçük oğlumuzun bir oğlu oldu.bizde katıldık dedeler-nineler sınıfına hayırlısıyla.çok mutluyuz.
Bul
Yalcin..hayirli omurlu olsun..Affet
anali babali dedeli nineli buyusun insallahAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Analı babalı büyüsün inşallah bundan sonra bana moruk dersin bak ben seni ne yapıyorum.Şu an için bu işin tadını bilmiyorsun.Hele bir birşeyler yapmaya başlasın hele hele senin yanında yapılsın o zaman göreceğim neler olacağını.Hadi ALLAH Anasına babasına ve siz ailesine bağışlasın ömrü uzun olsun.DEDeeeeeeeee
Bul
Albatros-gr yazdı:Yalcin..hayirli omurlu olsun..Affet
anali babali dedeli nineli buyusun insallahAffet

teşekkür ederim farukcum...76
Bul
hus213 yazdı:Analı babalı büyüsün inşallah bundan sonra bana moruk dersin bak ben seni ne yapıyorum.Şu an için bu işin tadını bilmiyorsun.Hele bir birşeyler yapmaya başlasın hele hele senin yanında yapılsın o zaman göreceğim neler olacağını.Hadi ALLAH Anasına babasına ve siz ailesine bağışlasın ömrü uzun olsun.DEDeeeeeeeee

sağolasın ihtiyar abim,sen bizden kıdemlisinya ondan öyle diyordum.yine diyeceğim....Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:küçük oğlumuzun bir oğlu oldu.bizde katıldık dedeler-nineler sınıfına hayırlısıyla.çok mutluyuz.

Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Allah bahtını açık sağlıkla büyümesini nasip etsin,analı babalı yalçın dedeliinineli büyüsün damatlığını görelim inşallahh Alkis
Bul
ALLAH analı babalı büyütsün bahtı açık olsun dedesi gibi yüreği kocaman,dedesi gibi güler yüzlü olsun .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
lionast yazdı:Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun

sağolasın cihancım.76
Bul
LeVrEkCi yazdı:Allah bahtını açık sağlıkla büyümesini nasip etsin,analı babalı yalçın dedeliinineli büyüsün damatlığını görelim inşallahh Alkis

amiiin... sağol nihatcım...76Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi