Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rapala pro yaramaz..
abilerim kardeşlerim selamlar, şimdi ben geçmişte bayaca bir korsancılıkla uğraştığım için ve halen de yakından takip ederim, bizim oyunlar için değerlendirme alıp verdiğimiz gamespot.com sitemizden ve diğer yerlerden araştırdığıma göre "rapala pro fishing" oyunu çok da tatmin edici bir oyun değil, görsellik çok az ve balıkçılık oyunlarında kayda değer bir puan almamış. Ancak şu linkte videosunu verdiğim oyun gerçekten güzel gözüküyor üstelik sadece balık avı değil diğer avcılık türlerini de içeriyor. Benim hoşuma gitti oynadığım zaman size daha net bilgi verebilirim ancak videosu harika ki zaten "activision" firması video oyunlarda ustadır, bence bir göz atın derim, benim gibi balığa çıkamayanlar için mükemmel bir vakit geçirme ve tatmin oyunuSmile

http://www.youtube.com/watch?v=zCeobH4w0bk

oyunun ismi: "cabela's outdoor adventures" en son 2011 yılı versiyonu var...
Bul
Geyık avı ıyıymıs be Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
rapala oyununu meak ediyordum iyi oldu bu yazı.teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:rapala oyununu meak ediyordum iyi oldu bu yazı.teşekkürler.

valla en çok da sen merak ediyosun diye araştırdım nihat abi, ben de güzel bi oyun istiyorum ve bu yazdığım oyunu edinmeye çalışacağımSmile
Bul
bu oyunda iyiymişde benim çocuklar oynatmaz bu oyunu bana hele benim kız tam bir hayvan sever valla kırar atar Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu oyunda iyiymişde benim çocuklar oynatmaz bu oyunu bana hele benim kız tam bir hayvan sever valla kırar atar Siyirdim

abi sorma geyikler vurulurken benim de içim gidiyor ama çok da lezzetlidir onlarSiyirdim hele ki hiç keklik yiyememiş biri olarak keklik avına katılmayı ve yemesini çok isterdimSmile
Bul
doğuş paylaşım için teşekkürler .AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Rapala yı daha önce oynadım çabuk sıkıldım.Beni sarmadı açıkçası.Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi