Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun
Selam balıkçı dostlar.

PS3 için 2011 model

1 adet FİFA 2011 Orjinal Verildi
1 Adet PES 2011 Orjinal Verildi
1 Adet Amerikan Güreşi 2011 Orjinal Verildi
Oyun bulunmaktadır. Her birini ayrı kişiler olması istğiyle evinde PS3 olanlara hediye olarak verebilirim.

Smile Ben 2012 modellerini aldımda.
Bul
nihatkr yazdı:Selam balıkçı dostlar.

PS3 için 2011 model

1 adet FİFA 2011 Orjinal
1 Adet PES 2011 Orjinal
1 Adet Amerikan Güreşi 2011 Orjinal

Oyun bulunmaktadır. Her birini ayrı kişiler olması istğiyle evinde PS3 olanlara hediye olarak verebilirim.

Smile Ben 2012 modellerini aldımda.
amerikan güreşi 2011 i alabilirim nihat elbet bi organizasyon yapacağız o zaman alırım Gulumse teşekkürler.
bu ara wii tenise takılıyorum strese iyi geliyor..Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:amerikan güreşi 2011 i alabilirim nihat elbet bi organizasyon yapacağız o zaman alırım Gulumse teşekkürler.

Göndereyim kardeşim organizasyonumu bekleyecez. Sen mesaj at adresini ben gönderirim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:amerikan güreşi 2011 i alabilirim nihat elbet bi organizasyon yapacağız o zaman alırım Gulumse teşekkürler.

Ben wii yi sevemedim. Smile
Bul
tamam özelden gönderiyorum adresi fifa 2011 de yokmuş bizde..valla adaş ps1,ps2,ps3,psp,wii hepsi var hepsinin döneminde aldık sadece yaz aylarında oynamak şartıyla aldık arada bende akşamları takılıyorum psp den zevk almıyorum da wii güzel gerçi wii ile ps3 aynı özellikte kollarla aynı oyunlar oynanabiliyor şu rapala oyununu alayım diyorum eğer tahmin ettiğim gibiyse çok zevkli olur Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamam özelden gönderiyorum adresi fifa 2011 de yokmuş bizde..valla adaş ps1,ps2,ps3,psp,wii hepsi var hepsinin döneminde aldık sadece yaz aylarında oynamak şartıyla aldık arada bende akşamları takılıyorum psp den zevk almıyorum da wii güzel gerçi wii ile ps3 aynı özellikte kollarla aynı oyunlar oynanabiliyor şu rapala oyununu alayım diyorum eğer tahmin ettiğim gibiyse çok zevkli olur Gulumse

Rapala oyunu diye bir oyunmu varmış. Ben bu akşam giderken bi sorim Smile Ben PS3 oynamayı seviyorum. İkizler büyüsün işallah onlarlada oynayacağım az kaldı 2 seneleri var.

PS3 için wii ile aynı tür koldan var hani tenis oynanan koldan. 140 TL bedelle satıyorlar. Bende wii de var PS3'te. Ama ben PS3'ü daha çok beğeniyorum. Tüm erisi vardı PS'nin ama bu şekilde hep dağıttım. Gerçi eski kutuları kurcalarken 6-7 tane oyununu buldum PS2 nin Smile
Bul
Nihat bey,
pes2011 in taliplisi yoksa ben talibimSmile
Saygılar,
Cüneyt
***Keçi sarap içince, dağa kurt aramaya çıkarmış...***
Bul
pardallian yazdı:Nihat bey,
pes2011 in taliplisi yoksa ben talibimSmile

Adresinizi yazarsanız göndereyim sizede.
Bul
Oyunlar tamamen verilmiştir.

Saygılar.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi