Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ratatuylu Palamut (Fransız) muhteşem bir tarif
Gene muhteşem bir tarif veriyorum,deneyin arkadaşlar)

Ratatuylu Palamut (Fransız)
Pişirme süresi : 25 dk.

Malzemeleri
•4 Adet Palamut
•2 Adet Taze Soğan
•2 Adet Kabak
•1 Adet Kırmızı Dolmalık Biber
•1 Adet Kemer Patlıcan
•2 Kaşık Sıvı Yağ
•2 Diş Sarımsak
•2 Adet Domates
•1 Tutam Kişniş
•2 Kaşık Limon Suyu
•1 Demet Maydanoz

Hazırlanışı
Palamut filetolarını sıvı yağda önlü arkalı fazla kızarmadan pişirelim.Ratatuyu hazırlamak için:derin bir kaba sıvı yağ koyup kızdıralım.Sırasıyla;küp doğranmış taze soğan,patlıcan,biber,kabak ve taze kişnişleri 2′şer dakika ara ile soteleyelim.Kuşbaşı doğranmış domates ve suyu ilave ederek kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber,ezilmiş sarımsak ile lezzetlendirip 15 dakika pişirelim.Hazırladığımız ratatuyu palamutların üzerine dökelim veya yanında sos olarak servis edelim.

Afiyet bal şeker olsun!.....
Bul
Benim için palamut hiç yoktan iyidir tercihi olduğu için her türlü denemeye müsaitdir Smile tarif güzele benziyor bendeki palamutu tercih sıralamamda yükseltmesi dileğimle Seerf

Tarif için teşekkür ederim Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
nuran denedinmi sen bu tarifi?
Bul
tarif icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:nuran denedinmi sen bu tarifi?

evet denedim denemediğim birşeyi burda paylaşmam zaten gerçekten sos mükemmel özellikle kişniş kesinlikle denemeni tavsiye ederim,palamut her türlü sosu kaldırabiliyor çok değişik bir lezzetSmile
Bul
bu arada lütfen balık mutfağından sorumlu ahçı yapın arkadaşlar bende tarif çokkkkkkkkSmile
Bul
teşekkürler.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi