Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Ekim pazartesi tavalıkları..
Merhabalar sevgili balık ve deniz dostları..

Balık tutmak için aldığım iznin ilk gününde yani bugün Kandilli taraflarında şansımı deniyim dedim.. sabah 06:30 gibi vardım, takımları çıkardım savurdum derin maviliğe, kafadan iki istavrit geldi.. oh oh dedim tamam 2-3 kilo götürürüm ben burdan.. sonrasındaki yarım saatte tek bir balık alamayınca eyvah dedim ve moralim bozulmaya başladı.. haftaiçi olmasının da etkisiyle ortalık fazla kalabalık değildi.. civardakiler de o ana kadar fazla birşey alamamıştı.. sonra tek bir istavrit daha gelince tamam dedim yeniden başlıyoruz.. tek tek, tek tek derken saat 09:30'a kadar az da olsa balık yaptı.. o saatte bir kesti bıçak gibi.. yanımdakiler toplanıp gitmeye başlamıştı, sonradan yenileri geldi.. yeni gelenler başladılar sardalye almaya, hele adamın biri 10'lu çekince içim gitti Smile sonra yine onlardan birinin çektiği sardalyelerden birinin vücudunun yarısının olmadığını görünce (sadece kafası iğnede kalmış) balığın azlığının nedenini anlamış olduk Smile ama ben dahil kimse lüfere atmadı, birçok kişi kefale attı ve birkaç kişi babaçko birkaç kefal aldı..

Uzuuuunca bir süre boş atçek yaptıktan sonra bir de baktık ki filmciler gelmiş.. ortamı set gibi düzenlediler, hazırlıklar yapıldı çekime başlandı ve bitti ! Beş dakikalık sahne için hazrlıklar geliş gidiş toparlanma falan dahil 2 saat harcadılar..

Bu arada balık az olduğu için orada tanışıp muhabbet ettiğim ve 3-4 balık alabilen herkes giderken balıklarını bana verdiler sağolsunlar Smile oldu mu sana benim balıklar nerdeyse 1 kiloya yakın Smile en fazla yarısını ben çektim, kalanlar sağolsun arkadaşlardan armağan Smile

Balıkların ve filmcilerin görüntülerini aldım, aşağıya ekliyorum..
Çok fazla balıklı olmayan ama keyifli denilebilecek bir günü daha tavalık balığı çıkarmış olmanın mutluluğu ile kapatmış oldum.. toplam 7 saat balıktaydım ve güneşten epey bronzlaştım..

Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden sevgi, oltanızdan balık eksik olmasın arkadaşlar.. Seerf

İlk balıklar kovada..

Başka bir açıdan..

İlerleyen saatlerde balıklarım ölmeye başladı Sad

Filmciler geldi..

Dizi mi çekiyolardı acaba?

Yardımlarla birlikte kovanın son hali Smile

Kuzular tabakta Smile

Veee ayıklanmış halleri.. artık tavaya atılmaya hazırlar Smile

bir tutkudur balık tutmak..
Bul
eh zorlaya zorlayada olsa 1 tavalık çıkmış,bereketli olsun rastgele Alkis
Bul
xfisher yazdı:Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden sevgi, oltanızdan balık eksik olmasın arkadaşlar.. Seerf

Berkan abi hoş ve güzel bir gün geçirdiğin tüm kelimelerinden fazlasıyla belli oluyor Smile

Bende genelde az balığı orada birine transferi tercih ederim ki günün şanslısı sen olmuşsun Gulumse afiyetler olsun...

Bu konuda asıl güzel bulduğum şey ise;
Yukarıda alıntı yaptığım güzel sözün ve ego veya acaba demeden tüm samimiyetinle her şeyi yazmandır AlkisAlkisAlkis

Afiyet şeker olsun, güzel sofra sırası bu gün sende Wink
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
vay berkancım vay şöhret basamaklarını tırmanmaya başlamışsın.yok yani balık kanusunda.Siyirdimbaksana arkadaş arasında sana yardımlar başlamış.Alkisistavritler cam gibi parlıyor maşallah.afiyetle kardeşim.allah içine sindirsin.Alkisizinde daha farklı ve kocaman balıklar yakalarsın inşallah.lüferin peşini bırakmayasın Winkaman deyim.Nayirolamaz
Bul
Hepinize çok teşekkür ederim Seerf
O kadar uykusuz olmama ramen sizlere bu raporu yazmak için kendimle yarıştım adeta Smile
Bu heyecanı sizlerle paylaşmak çok güzel Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
tebrik ederim bence güzel balıkçılık yapmışsınız, dostlar edinmişsiniz ,tavanız boş kalmamış daha ne olsun afiyet olsun.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Berkan abi,istavritler gözümü aldı amma parlıyor öyleGulumseafiyet olsun abi.rastgele.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
ilk güne göre iyi balık yapmışsın abi bu havada bile bronzlaşmak iyi olur .bunu yaşayanlardan biride ben...
Bul
berkan paylaşımın için teşekkürler tavalık çıkmış afiyet olsun daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
Keyifli gün olmuş BerkanAlkisgüzel günün sonunda tavanında bereketi gelmiş.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,590 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 4,764 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,540 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,247 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  18 Ekim Avcılar rusan 19 2,950 23-10-2012, 08:35
Son Yorum: mariner8
  Pazartesi Mordoğandaydım orhanekmekci 28 2,782 15-06-2012, 23:00
Son Yorum: orhanekmekci
  28-29 ekim 2008 orhanekmekci 20 3,694 03-11-2008, 23:25
Son Yorum: mariner8
  Palamut ve çinekop 29 ekim 2008 H.A.R.U.N 59 7,734 02-11-2008, 16:49
Son Yorum: turna
  29 Ekim 2008 Urla mütevazi bir av raporu Salih Reis 27 4,453 31-10-2008, 16:26
Son Yorum: avciali
  22 ekİm 2008 karakÖyrİt İstavrİt BALIK and OZAN 29 4,151 25-10-2008, 20:17
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi