Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İnternet Hattında Yavaşlama
İnternet bağlantısında yaşanabilecek olan yavaşlık ile ilgili olarak ULAKNET'ten gelen bilgilendirme duyurusu aşağıdadır.

-------------------------------------

GEANT bağlantımız, GEANT fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar)
sebebiyle kesilmiştir. GEANT bağlantımızı taşıyan Sofya devresi 09:08 de,
yedek olarak devreye giren Bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir.
Ayrıca aynı saatlerde GEANT altyapısında Bulgaristan-Macaristan devresi
de kesilmiştir. Sorunun kaynağı ve tahmini kesinti süresi henüz
bildirilmemiştir.

Kesinti boyunca Avrupa Akademik Ağına olan ULAKNET trafiği, Ankara
çıkışlı 15 Gbps Internet devresi üzerinden gerçekleşmektedir.

Bilginize/ Saygılarımla
Bul
bu ne anlama geliyor hasan Ankara kesikmi demek yani.bilgilendirme için teşekkürler.
Bul
Anlayan biri banada anlatsın SiyirdimSiyirdimMahcupMahcup
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Arkadaşlar dün internet yavaşlığı söz konusu idi yurt dışı ile aramızdaki fiber bağlantılar kopmuş sizler belki hissedemediniz ama kurumlar ve sağlayıcılar bu durumdan etkilendiler sizlerin de yavaşlık gibi bir sıkıntınız olur ise bilgilendirme anlamında ekledim Siyirdim ee ne de olsa işimiz değilmi Smile
Bul
Ankara kesik değil tüm Türkiye geneli olarak bu mesaj
Bul
öyle desene be kardeşim ne o terimler ameliyata giren doktordan biz ne anlarız SiyirdimHehe
Bul
Bizim buralarda bir problem yok sanırım gayetde iyi gibi Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:öyle desene be kardeşim ne o terimler ameliyata giren doktordan biz ne anlarız SiyirdimHehe

Alemsin kardeşim ODTÜ sağlayıcısından aldım bilgileri tamam anlaşıldı bundan sonra kablolyu koparmışlar looooo hat çalışmıyooo gaçırmışlar Siyirdim Wink diyecemmmm Happy
Bul
Bilgilendirme için teşekkürler Hasan.Gulumse

Alemsin kardeşim ODTÜ sağlayıcısından aldım bilgileri tamam anlaşıldı bundan sonra kablolyu koparmışlar looooo hat çalışmıyooo gaçırmışlar diyecemmmm

HappyHappy
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler Hasan.Gulumse

Alemsin kardeşim ODTÜ sağlayıcısından aldım bilgileri tamam anlaşıldı bundan sonra kablolyu koparmışlar looooo hat çalışmıyooo gaçırmışlar diyecemmmm

HappyHappy

Raca ederim abim ne demek ama Nihata alt yazı ile anlatacağım bundan böle Smile)))
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi