Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ayastafanos balıkçısı Dikkatine :)
İbrahim Bey,

Öncelikle mesajınızı aldım. Forum'un bir önceki sürümündeki hatadan dolayı yeni üye olanlar istedikleri uzunlukta kullanıcı adı alabiliyorlardı fakat yeni sürümde bu hata düzeltildi ve bizim ayarlarımız olan 15 karakter normal çalışmaya başladı.

Sizin kullanıcı adınızın 15 karakteri geçmesinden dolayı maalesef size Özel Mesaj olarak cevap yazamıyorum çünki sitem kabul etmiyor. Eğer uygun görürseniz kullanıcı adınızı kısaltalım veya değiştirelim.

Gelelim saaat ayarına. Forum saati doğru şuan fakat sizlerin yapması gereken ayarlar var.

Önce

Kullanıcı KP'yi tıklayın

Buradan

Seçenekleri Düzenle yi tıklayın

yeni çıkan pencerede

Zaman Dilimi: bulun ve bunu +2:00 olduğundan emin olun

eğer bunda bir sorun yoksa

Zaman Düzeltmesinde Günışığı Ayarlarını Etkinleştir
deki kutucuk işaretli ise işareti kaldırıp ayarları kaydedin

Selamlar
Bul
ibrahim abiye bi isim bulalım kabul derse yada kendi bulsun güzel bi isimSmile
Bul
       Tamam oktay,saat düzeldi.Önemli bir şey değildi ama benim böyle saplantılarım vardır.
simetri,eğrilik falan gibi.Birinin sergisine gittim,bir sürü resmin içihde bir tanesi biraz eğri.Salon görevlisini buldum düzelttirdim.:0507:
       İsme gelince siz nasıl uygun görürseniz.Nihatla görüşüp bir yeni isim siz seçin.Sizlerin uygun bulacağı nick benim kabulümdür.
       İnşallah bu yaz Çanakkalede seninle ve diğer Kaleli arkadaşlarla bir araya gelir görüşürüz. 76

Not : MSN adresim Nihat'ta var ondan alabilirsin..
Bul
Oktay,ben değiştiremedim.İstersen "ayba" olarak değiştir benim nickimi.
Bul
ayastafanos balıkçısı yazdı:Tamam oktay,saat düzeldi.Önemli bir şey değildi ama benim böyle saplantılarım vardır.
simetri,eğrilik falan gibi.Birinin sergisine gittim,bir sürü resmin içihde bir tanesi biraz eğri.Salon görevlisini buldum düzelttirdim.:0507:
İsme gelince siz nasıl uygun görürseniz.Nihatla görüşüp bir yeni isim siz seçin.Sizlerin uygun bulacağı nick benim kabulümdür.
İnşallah bu yaz Çanakkalede seninle ve diğer Kaleli arkadaşlarla bir araya gelir görüşürüz. 76

Not : MSN adresim Nihat'ta var ondan alabilirsin..

Aynı hastalık sanırım bende de var ayrıca birde bir işim o gün yarım kalmışsa gecelerei uyuyamam rahatsız olurum.

ayastafanos balıkçısı yazdı:Oktay,ben değiştiremedim.İstersen "ayba" olarak değiştir benim nickimi.

"Ayba" son kararınızmı?

(Kenan Işık gibi odu Smile )
Bul
Sn. İbrahim bey.

Ünvanınız Ayba olarak düzeltilmiştir. Ancak Naçizane tavsiyem
RaPaLaCı.
nasıl olurdu.?
ali abiye bende katılıyorum

RaPaLaCı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kütahyalı arkadaşlarımın dikkatine. muratcoskun 20 3,096 04-09-2012, 02:03
Son Yorum: muratcoskun
  2007 yılının balıkçısı LeVrEkCi 0 1,389 25-12-2007, 19:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tüm Üyelerimizin Dikkatine. Forum Kuralları Lapsetur 1 2,057 23-01-2007, 12:53
Son Yorum: vetilmed
  balıkçıların dikkatine,,HELP;; ahmedow 5 1,798 14-11-2006, 23:28
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi