Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ortaya karışık
Ramazan bayramı süresince her zamanki gibi Yunanistanda yaşayan anne ve babamızı ziyaret edip bir çok dostumuzla hasret giderdik.Elbette eski av günlerimizi hatırlayıp kurtlarımızıda dökmek istedik,akrabamız olan Necdet abimizin (Necdet-ragazzi) teklifini geri çeviremezdik.
Hazırlıklarımızı yapıp Necdet abinin Meşe sahilinde bulunan çadırına doğru yola çıktık.Paragatları mamunla yemleyip,kahvelerimizi deniz manzarası eşliğinde yudumlayarak avlanma saatine kadar hoş vakit geçirdik.Saat 21.00 gibi meraya doğru yola çıkıp taşlık zemine paragatları bıraktık.Saatin erken olmasını göz önüne alarak kumluk merada mırmır denemesi yapalım dedik,sonuç pek parlak olmadığından tutulan küçük mırmırları denize iade edip erken yatmanın yolunu seçip kıyıya göndük.
Ertesi sabah erken kalkıp paragatları toplamaya başladık,sonuç beklentilerimizin altında kalmiştı,fakat üzerimizde tatlı bir yorgunluk vardı,kurtlarda epeyce dökülmüştü.
Herkese daha bol avlar dileklerimizle,RASGELE

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun güner abi,tatilde balık tutmak gibisi yok Gulumsebu arada avcılarda eczanesi olan şinasi doğancalı ve abisi çocuk doktoru ismail doğancalı yı tanırmısın?
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun güner abi,tatilde balık tutmak gibisi yok Gulumsebu arada avcılarda eczanesi olan şinasi doğancalı ve abisi çocuk doktoru ismail doğancalı yı tanırmısın?
sağol Nihat,dediğin şahısları çok iyi tanırım,komşu köylüyüz,hyırdır sen nereden tanıyorsun?
Bul
fazla balik olmamis Guner..ama denizde kahve keyifi birde paragat avi olunca..bence yeter..
bir dahakine bol baliklisina
rastgele
yukarida Nihat`in sordugu kisiyi bende merak etmistim..daha onceleri Nihat ile muhabbetini yapmistik....taniyormuyuz
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:fazla balik olmamis Guner..ama denizde kahve keyifi birde paragat avi olunca..bence yeter..
bir dahakine bol baliklisina
rastgele
yukarida Nihat`in sordugu kisiyi bende merak etmistim..daha onceleri Nihat ile muhabbetini yapmistik....taniyormuyuz
sağol Faruk kurtları,dökmüş olduk,buda yeter,adı geçen şahıslar küçük doğanca köyünden göç etme,bazen görüşüyoruz
Bul
Dr.Güner yazdı:sağol Faruk kurtları,dökmüş olduk,buda yeter,adı geçen şahıslar küçük doğanca köyünden göç etme,bazen görüşüyoruz

goc edeli cok senemi var..ben taniyormuyum acaba?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:goc edeli cok senemi var..ben taniyormuyum acaba?
en az 30 sene geçmişleri vardır
Bul
Dr.Güner yazdı:en az 30 sene geçmişleri vardır

tanimiyorum o zaman Guner...Snifsinf
Bul
güner av az olmuş ama tatil taildir hele kurtlar dökülmüşse ne ala AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hocam böyle güzel avlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler avlarınız bereketli ve daim olsun rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Karışık+LEVREK Dr.Güner 39 5,336 05-10-2011, 10:36
Son Yorum: Dr.Güner
  İstavrit,Sardalya karışık ricky 16 3,212 30-05-2011, 16:37
Son Yorum: araphüso26
  Bugün Mercanla karışık... ufuktan26 27 4,701 04-08-2010, 12:02
Son Yorum: tepeli35
  karısık tarıhlı avlar bestvz 22 3,787 22-04-2010, 02:08