........................
Eski Shakespeare ile av
|
07-09-2011, 18:23
tanakan yazdı:Shakespeare marka 180 cm ve 3 halkalı teleskopik eski bir kamış var. Bu kamışın en ince halkası 1 kuruşluklardan biraz daha dar yani hassas falan değil ama oldukça güçlü. Bu kamışla sahilden levreğe at çek rapala ile avlanabilir mi? Bizden de merhaba Tan kardeş.Şimdi gelir cevaplar. ![]() ![]()
..........................
08-09-2011, 00:30
tan aramıza önce hoş geldin anladığım kadarıyla elindeki kamış yani1.80 cm iki parça spin kamış güçlüdür doğru senin kabiliyetine bağlı at çek yapabilirsin deneyip gör bence olmazdiye bir şey yok muhakkak olur sana diyeyim rast gelsin birde yaşını güncellersen sevinirim .
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
08-09-2011, 00:37
Öncelikle hoşgeldin Tan.Bahsettiğin kamış spin kamış olarak adlandırılan bir kamış türü.Zaten kıyıdan at çek için de bu tür bir kamış kullanman gerekiyordu.Bu kamışı atçek için kullanabilirsin elbette.Önemli olan atarı kaç gr? Kullandığın rapalaya uygun olduktan sonra uygun spin bir makina ile fazla yorulmadan at çek yapabilirsin.Rastgele..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
.................................
08-09-2011, 14:01
tanakan yazdı: Link'i alamamışsın kardeşim. ![]()
................................
08-09-2011, 20:45
tan bende göremedim copy yaptım paste nereye yapacam onu bilemedim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
08-09-2011, 20:49
o kamışla biraz işin şansa kalmış bence.rastgele.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Eski sistemdeki videolarımız ? | Lakerda | 10 | 2,366 |
28-12-2007, 00:32 Son Yorum: H.A.R.U.N |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi