Bugün saat 13:30 gibi galata köprüsünin karaköy tarafında kefale gittik.Acayip rüzgar ve dalga vardı balıkta vardı ama oltaları sabit tutamadığımız için fındıklıya gitmeye karar verdik.Ne yazıkki orası daha beter dalgalı çıktı akıntıda br sağa bir sola öyle böyle iftar saatine kadar 4 tane kefal çektik.İstavrit için çapari atanlarda vardı. ama gündüz pek bişey göremedim.Saat 17:00 sıralarında çapariler dolmaya başladı.Dalga,rüzgar devam tabi.iftardan sonra 1 2 saatte tekrara karaköyde deniyelim dedik.Tabi o zmana dlaga kesmişti.Gittik ilk attığımı hemen çektim.Fındıklı tarafında çektiğimiz kefallerden biraz ufaktı ama balık balıktır saat 23:30 a kadar 17 kefal aldık bir tane büyük çektim yaklaşık 700-800gr.Yan tarafımızda iskorpit tuan biri vardı 4 tane almış ufak boy bir tanesi biraz daha büyük. Köprüde pek kimse yoktu bugün.Bayram arefesi olduğu için midir yoksa balık mı yok bilmiyorum ama ben ilk defa bir pazar günü bu kadar boş gördüm köprüyü.
Bu arada ekleyebilirsem kefallerin resminide çektim
yakup güzel balıkçılık yapmışsın.. oltana sağlık.. yağmur rüzgar soğuk,sıcak bu işin tuzu biberi.. afiyet olsun kardeşim
Not:raporlar bol resimli olsunki bizde tadına daha fazla varalım
araphüso26 yazdı:yakup güzel balıkçılık yapmışsın.. oltana sağlık.. yağmur rüzgar soğuk,sıcak bu işin tuzu biberi.. afiyet olsun kardeşim
Not:raporlar bol resimli olsunki bizde tadına daha fazla varalım
Teşekkür ederim abi.Bir daha ki sefere daha çok çekicem söz
Çok güzel olmuş Yakupcum.
Hava durumu balıkçılığın ayrı kyfidir benim için her şartta her koşulda.
Balıklar harika görünüyor.Eline sağlık.Afiyetle kardeşim.
bereketli olsun yakup,dün sirkeciden sarıyere sahilden geldim tek tük istavrit tutuluyordu başkada bişey yoktu ama atık istavrit bollaşır çinekop ve palamutlarda gelmeye başlar diye düşünüyorum.rastgele