Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25/08/2011 balık avı
perşembe akşamı erol abi hakan ve ben balıkçılık yapalım dedik..erol abi beni evden aldı doğru teke çıkarmaya gittik ve sonrada hakının yanına avlanacağımız mekana geldik...hakan biz gelene kadar midye çıkarmış ve 2 tane ispari yakalamış..hava rüzgarlıydı neredeyse gece yarısına kadar esti ve yavaş yavaş etkisini azalttı..tam o sırada erol abi eşkinayı çekti..sonra 1 tane daha..tabi biz tutamadık bize istavrit ve ispariden başka bişi gelmiyordu..fakat biz 3 er olta çalışıyorduk.biri levrek biri eşkina biri ispari oltasıydı..midye ile ince takımla patır kütür istavrit geliyordu..arada isparilerde takılıyordu..erol abi saat 03.00 gibi eve döndü..biz sabahladık..levrek için tek bedene gezer kurşunla canlı kaya balığı ve ispari takıp attık kumluk zemine ama gelen giden olmadı..saat 05.00 gibi 2 tane eşkina aldım .sabah geceden kepçeyle çıkardığım 5 cm lik gümüşleri tek iğneli toplu takımla uzağa fırlttım.ilk atışta zargana yapıştı..tamam dedik balığı boğacaz..ondan sonra 3 tane daha aldık zorla..eşkinaların 2 sini saldık canlı tuttuk livarmız vardı.dermanımız kalmamıştı..saat 08.30 gibi toparlanıp evlere dağıldık..kayda değer bir av değil ama,ortama bayıldık..tam mangallık keyif yapılacak yer,eh arada bi iki olta sallanır,göz ucuyla takip edilir,tabi gözlerin iyi görürse..karanlık bir yer..arkadaşlar şimdilik bu ufak avlarla idare edin,yakın zamanda çok iyi avlar olabilir..gerçi bebek yolda..Allah izin verirse onunla uğraşırım,uzun süre görüşemeybiliriz...herkese saygılar..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
....................

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
Ozan birdahaki sefere levrek inşallah.. gerçi sen balığı tutmuşsun kardeş diğer balıkları boşver onlar kolaySmile allah sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
tuttuğunuz balıklara bakılırsa valla av süper olmuş bravo
rastgeleAlkisGulumse
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Harika bir mekanda güzel bir ortam oluşturmuşsunuz, Tebrikler. Yeğeniminde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Sağlıcakla.Alkis
Bul
Ozan keyifli bir gece olmus..Alkis
bir dahakine insallah sabah saatlerinde levreklisi de olur...
en onemlisi ise..
hayirli bir dogum olsun...
Allah kurtarsin derlerAffet ..bizim burada
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maşallahınız var kızlar bereketli olsun orda org yapılır yani diyosunn nersi orası aç biraz Wink

bu arada bebeğede hoşgelcen deriz artık SAĞLIKLI VE SIHHATLİ OLSUN.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
güzel mekan sessiz sakin inşallah levrekte olur..rabbım hayırlı sağlıklı evlat bağışlasın.. amin... bu arada balıklarda fena değil afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
mekan çok güzel ozan levrek yapar orası,bebeğe çok sevindim Allah kucağınıza almayı bizede sevmeyi nasip etsin inşallah Alkis
Bul
bucalı yazdı:Ozan birdahaki sefere levrek inşallah.. gerçi sen balığı tutmuşsun kardeş diğer balıkları boşver onlar kolaySmile allah sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah...
artık levrekten vazgeçtim..bir gün denk gelir zaten..iyi dileklerin için teşekkürler..
muhammed tr yazdı:tuttuğunuz balıklara bakılırsa valla av süper olmuş bravo
rastgele:alkis
teşekkürler..
murki yazdı:Harika bir mekanda güzel bir ortam oluşturmuşsunuz, Tebrikler. Yeğeniminde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Sağlıcakla.Alkis
teşekkürler abi inşallah.saygılar..
Albatros-gr yazdı:Ozan keyifli bir gece olmus..Alkis
bir dahakine insallah sabah saatlerinde levreklisi de olur...
en onemlisi ise..
hayirli bir dogum olsun...
Allah kurtarsin derler ..bizim burada
rastgele
gayet keyifli idik.evet Allah kurtarsın uygun bir laf..çünki şimdiden sitrese girmeye başladım,saygılar..
yalova tatar yazdı:maşallahınız var kızlar bereketli olsun orda org yapılır yani diyosunn nersi orası aç biraz Wink

bu arada bebeğede hoşgelcen deriz artık SAĞLIKLI VE SIHHATLİ OLSUN.
yaparız abi sen merak etme..suadiye burası..elini öptürecem inşallah..
araphüso26 yazdı:güzel mekan sessiz sakin inşallah levrekte olur..rabbım hayırlı sağlıklı evlat bağışlasın.. amin... bu arada balıklarda fena değil afiyet olsun
çok teşkkür ederim abim benim..saygılar..
LeVrEkCi yazdı:mekan çok güzel ozan levrek yapar orası,bebeğe çok sevindim Allah kucağınıza almayı bizede sevmeyi nasip etsin inşallah

valla girmemesi mümkün değil,olta atmakta bir okadar zor kayalık çok takılıyor,şamandıralı takımla işi çözdük..takılmadı..inşallah abi kucağımıza alırız bana hayal gibi geliyor,bir sorun çıkmasında seversin yeğenini.demir geliyor6363teşekkürler abicim..saygılar..
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,591 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,473 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 45,156 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,260 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,740 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,545 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,466 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,712 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,139 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 6,709 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi