Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
akvaryum alacağım
oğlum uzun süredir akvaryum istiyor çok iddialı ve pahalı birşey yapmak istemiyorum,pazar günü sirkeci taraflarına bakmayı planlıyorum bu konuda yardım gerekiyor.
teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:oğlum uzun süredir akvaryum istiyor çok iddialı ve pahalı birşey yapmak istemiyorum,pazar günü sirkeci taraflarına bakmayı planlıyorum bu konuda yardım gerekiyor.
teşekkürler.

Hah şimdi aldın işi başına Nihatcım.Bütün gün uğraşırsın akvaryumla.İddialı olmasa diye bir şey yok.Bakımı yeter.Bir iki bitki,canlı doğuranlar,tropikaller derken haydi bakalım.Allah kolaylık versin Nihatcım.Smile
Bul
Nihat hayirli olsun...Rusan miydi akvaryum hobisi olan..aklimda oyle kalmista...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
nihat hayırlı olsun seyretmesibile insanın yorgunluğunu alıyor.Alkis
Bul
Hayırlı olsun Nihat abi.2. el düşünürsen bende full 2 akvaryum var.Akvaryum imalatı yapan yerlerden daha ucuz alabilirsin. Benim bildiğim biryer var ama sana çok uzak. Her konuda yardımcı olurum elimden geldiğince.
Sazanları özledim...
Bul
İzmir'de bir arkadaşım ''Abi bu iş tam bir tutku sevdinmi bırakamazsın''demişti. Bildiğim kadarıyla şimdi evinde devasa bir akvaryumu oldu. Kolay gelsin76
Bul
nihat eğer ilk defa akvaryum alacaksan oğlunda bakmayı beslemeyi aksesuarları vs iyice öğrensin dersen bence önce 2.el al.İyice deneyim kazandıktan sonra değiştirirsin.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
20 li yaşlarda akvaryumla uğraşmıştım bu işi az çok bilirim ama öyle büyük bişey yapmayacağım ufak çalı maksat çocuğun stresi atmak balıkları seyretmesini su sesini duymasını istiyorum,zamane çocukları bilgisayar,psp,playstation,wii gibi şeylerden uzak tutmak lazım.
rusan senin akvaryumlar büyük bildiğim kadarıyla ben ufak çaplı bakacağım.saolasın.
Bul
hayırlı olsun.nihat
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:oğlum uzun süredir akvaryum istiyor çok iddialı ve pahalı birşey yapmak istemiyorum,pazar günü sirkeci taraflarına bakmayı planlıyorum bu konuda yardım gerekiyor.
teşekkürler.

hayirli olsun nihat abi oncelikle 100 litrelik bir akvaryum tavsiye ediyorum ondan sonra icine dekorasyonu yerlestirdikten sonra filtreleri yerlestirip suyu dolduruyorsun ve 2 gun icinde balik olmadan filtreleri isleticeksi ve icine her gun bir balik koyucaksin ve her bir baligin 3 litre suya ihtiyaci vardir ve suyun sicaligi 26 derece olmasi gerekli benim albumume girisen bir akvaryum resmi var haaa bu arada sicak su baliklarini oneriyorum ama soguk su baligida koyabilirsin cevabini bekliyorum umarim yardimci olmusumdur ve suyun cok temiz olmasi onemli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  4.50 tekne alacağım...yardım lütfen.. ANTALYALI07 17 5,452 09-04-2008, 20:21
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi