Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vapur İskelesinde Köpekbalığı
Bundan 9-10 sene önce falandı. İskelede balık tutuyordum derinlik 4 metre falan. Dip cam gibi görünüyordu. Kefal tutarken oltaya kayabalığı takıldı. Balığı çekerken peşinden 1 metre civarında bir köpek balığı hızla geldi. Benim kayabalıBalığı kokladı ve hızla uzaklaştı. Balığın gelişiyle gidişi toplam 2-3 saniye. Biz şaşkına döndük. Vapur iskelesinde 2 arkadaş aynı anda gördük. İnanmazlar diye pek kimseye anlatmamıştık.
Bul
güzel ve özel bir anı olmuş sizin için.Ama inanma konusunda bence inanırlar.Çünkü sonuçta bir denizde görmüşsünüz ilk olarak.Bence şu anda bile denizlerimizde ve hatta boğazda köpek balıkları vardır.Boğazın bol balıklı olmasından dolayı onlar açıkta karınlarını doyurduklarını ve bu yüzden kolay kolay kıyıya gelmediklerini düşünüyorum.

Saygılar
Bul
köpekbalıkları soguk suda dolaşırlar nadiren kıyılara inerler çok köpekbalıgı tuttum ama hepsi nisan ayı yazi kış sonu genelde.yazın pek olmazlar derin soguk sulara giderler
Bul
benim bir arkadaşım var köpek balığı fobisi olan..bazen beraber zıpkınla dalarızz...köpek balığı geliyor de hemen sudan atar dışarı kendini....gerçeğini görse ne yapar bilmiyorum...inşallah bigün çıkarda dediğin gibi bi balık karşısına küçük dilini yutar...bana hiç denk gelmedi köpek balığı denizde...denk gelirse bende herhalde kaçacak yer ararım..Byebye
Bul
Bizim gördüğümüz sene yaz ayıydı ve o sene balıkçıların ağlarına takılıyordu. Yine o sene kıyıda yüzen istavritlerin arasında küçük yavru köpek balığı da görmüştük. Nedense o sene oldu. Ondan sonra görülmedi.
Bul
istisnai durumlar herzaman olabilir tabiiki yani yazında olmıyacak diye bi kanun yok bu arada tuttugum köpek balıgının resimlerini gönderiyim dedim.
[attachment=2023]
[attachment=2022]
[attachment=2024]
Bul
Nihat,yeniyormu o.Benim bildiğim bi cinsi yenir onun.
Bul
terbiye edilip yeniliyor da ben yemiyorum denemedim de ama güzel oluyormuş özellikle şişi
Bul
boşverin yemeyin.adı üstünde köpek.Yense bile yemem.Damak tadı nasıl onu bilemem.Ama midyeyi hayatta yemem derdim.Birden müptelası olduk.Buda öyle falan olursa yandık.Hadi midyeyi iyi kötü her yerde buluruzda.Ya bu ayı gibi balığı nirden buluruz .
Bul
serenay66 yazdı:boşverin yemeyin.adı üstünde köpek.Yense bile yemem.Damak tadı nasıl onu bilemem.Ama midyeyi hayatta yemem derdim.Birden müptelası olduk.Buda öyle falan olursa yandık.Hadi midyeyi iyi kötü her yerde buluruzda.Ya bu ayı gibi balığı nirden buluruz .

İlker,büyük balık löp etlidir,iyi rakı içer herhalde.Midye biracıdır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek Niyetine Arabalı Vapur Lapsetur 6 2,769 19-08-2006, 20:32
Son Yorum: TheVolki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi