Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyı avcılığında seçim doğrumu ?
2.70 Metre Zeus Kamış 50-100 gr. atar
0.35 Misana
Mustand iğne
Boyang EX50F 9+1 Bilyalı makine

Yorumlarınızı bekliyorum

Herkese Rasgele
Bul
misina balık çeşidine göre değişir ama kamış biraz kısa bence, en az 3.60 olursa daha iyi olur..rastgeleSeerf
Bul
kamış bana da kısa geldi.tatlısuda bile kıyıdan balık avcılığında en az 3 metre iyidir.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
bencede kamış en az 390 olmalı ki uzak mesafelere atılabilsin ama atçek olacaksa o zamn 270 iyidir fakat o zamanda makine atçek makine olmalı.misina olarak genelde 0.30 her ava uyar tabii buda çok değişkendir.mustad kancalar iyidir önemli olan hangi avda hangi kancayı kullanılacağını bilmektir.rastgele.
Bul
Rasgelsin Osmancım.Hoş geldin.Alkis
Bul
Osman hoş geldin.. bence hiç girme kamış olayına el kasnağıyla başla bu işe yoksa hiç usta olamazsın... bilmem anlatabildim mi?
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
osman takımı düzmüşsün hayırlı olsun rast gele barış kardeşimin dediğine katılıyorum.Alkisailemize hoşgeldin.
Bul
bucalıfikret yazdı:osman takımı düzmüşsün hayırlı olsun rast gele barış kardeşimin dediğine katılıyorum.Alkisailemize hoşgeldin.

Hep katılıyorum.Azıcıkta üretim yap.Her şeyi biliyorsunya.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Hep katılıyorum.Azıcıkta üretim yap.Her şeyi biliyorsunya.Alkis

oda olur yakında merak etme Bobo
Bul
mr.osmankozan yazdı:2.70 Metre Zeus Kamış 50-100 gr. atar
0.35 Misana
Mustand iğne
Boyang EX50F 9+1 Bilyalı makine

Yorumlarınızı bekliyorum

Herkese Rasgele

Hayırlısıyla bir başla bakalım.Avlandığın yerde etrafındakileri takip et.Hangi balığa nasıl olta atıyorlar, kanca,misina v.b. Balığa göre takım seçmeyi öğrenirsin yavaş yavaş.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi