Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık seçimi.
Merhaba

Ben akvaryumuma tatlı su balığı alcağım daha önceden japon balığı ve ciglet besledim ama farklı cins balık besleyen ve menun kalan varsa yeni cinsler önerebilirmi?Smile
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
muhammed arkadaşlar yardımcı olacaklardır...AlkisAlkisAlkis
Bul
Merhaba Muhammed , akvaryumun kac lıtre once onu yazsaydın daha ıyı olurdu , türlerin beslenme hacimleri değişmekte. Sorunsuz bır akvaryum ıstersen sarı prenses ve yunus besle ılerde farklı turlere de yönelırsın. tabı akvaryumun kucukse hıc yunus falan besleme daha ıyı.
Sazanları özledim...
Bul
Akvaryum küçük galiba Ruşan abi 35 litre.
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Ruşan abinin peşini bırakma Muhammetcim.Tam adamını buldun.Hem akvaryumda hemde tatlı su balıkçılığında sana her şeyi öğretir.AlkisWink
Bul
muhammed sana kolay gelsin.Bende bundan 20 yıl önce akvaryumu balıkları dağıttım.Önceleri çok hevesleydim.Ama bakımı vs sonradan zor gelmeye başladı.Ama şimdi benim kız heveslenmeye başladı.Sanırım ya balık ya kaplumbağa eve girecek gibi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yycolak yazdı:Ruşan abinin peşini bırakma Muhammetcim.Tam adamını buldun.Hem akvaryumda hemde tatlı su balıkçılığında sana her şeyi öğretir.AlkisWink

AlkisAlkisAlkis
Aynen bu işin piri Ruşandır..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Garip balık muhammed tr 10 4,245 30-10-2011, 14:12
Son Yorum: Dr.Güner
  etkileyici bir balık muhammed tr 7 2,340 02-10-2011, 11:54
Son Yorum: muhammed tr
  garip bir balık 3 muhammed tr 3 1,745 06-09-2011, 00:05
Son Yorum: muhammed tr
  garip bir balık 2 muhammed tr 9 2,408 04-09-2011, 00:30
Son Yorum: bucalıfikret
  garip bir balık daha muhammed tr 17 3,338 01-09-2011, 03:00
Son Yorum: cilingoz