Öncelikle merhabalar. Uzun süredir üye olmadan forumu takip ediyordum ama artık kaydolma ve aktif şekilde aranızda bulunmaya karar verdim.
İlk soruma gelecek olursak. Ben 25 yaşında öğrenci, amatörün amatörü bir balıkçıyım Mudanya Arnavutköy iskelesinin yanındaki ufak kayadan iskelede her gün mezgit ve istavrit için çıkardım.
Şimdi yeni takım almaya karar verdim ve cabelas.com dan Daiwa Emcast Sport Surf ECS5000 aldım.
Ama siteden makinaya uygun iç içe geçen kamış bulamadım hepsi sabitti sanırım. Bunlarıda kargolamayacaklarını düşünerek kamışı Türkiye'den almaya karar verdim. Bu makinaya nasıl bir kamış önerirsiniz? Artık büyük balık çalışmak istiyorum.
50'lik orta boy makine, 7 rulmanlı, 4,6:1 devir oranı, 655gr, 0.50/100mt misina kapasiteli, önden kalama, metal makaralı, wormshaft çift yivli şaft mili, çok amaçlı kullanıma uygun
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yine Lineaeffe den aldım ama bana teleskopik kısa lazımdı bu yüzden imzamda yazanı aldım. 160 gr falan diyor sadece umarım uzak atışlarda sıkıntı yaşamam.
duskorc yazdı:Yine Lineaeffe den aldım ama bana teleskopik kısa lazımdı bu yüzden imzamda yazanı aldım. 160 gr falan diyor sadece umarım uzak atışlarda sıkıntı yaşamam.
İyi günlerde,bol balıklı avlarda kullan.Rasgelsin Muratcım.