25-07-2011, 09:13
Arkadaşlar alabalık avı konusunda kaşıkların boy,ağırlık,renk ve diğer özellikleri konusunda paylaşımlarda bulunalım..
Alabalıkta kaşık seçimi
|
25-07-2011, 09:13
Arkadaşlar alabalık avı konusunda kaşıkların boy,ağırlık,renk ve diğer özellikleri konusunda paylaşımlarda bulunalım..
25-07-2011, 14:57
mustafahoca yazdı:Arkadaşlar alabalık avı konusunda kaşıkların boy,ağırlık,renk ve diğer özellikleri konusunda paylaşımlarda bulunalım.. bu iş aygroup ahmet abini işidir de oda balık peşindedir şimdi ![]()
25-07-2011, 15:13
İsterseniz şu konuları bir inceleyin,
Ahmet abinin paylaştığı konular.. Amatör Balıkçı Özellikle bu konuya bak, Alabalık avcılığında mepps seçimi - Amatör Balıkçı
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
26-07-2011, 10:00
daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını bende merak ediyorum . suyun akıntı hızı önemlimi?kaşık boyutlarını ne zaman artırmalı nezaman azaltmalıyız ? güneşli havada kapalı havada derin suda sığ suda yazın kışın baharın ?
ben gittiğim avlarda kırmızı , siyah ,sarı ve mavi beneklileri kullandım . ama arada fark varmıydı dersen ben çözemedim hepsine balık vurdu . ![]()
26-07-2011, 10:29
arkadaşlar ahmet abinin konularda bunların cevapları var aşağıdaki linkteki konulara bakabilirsiniz,kolay gelsin.
Amatör Balıkçı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|